محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

خبر خوبی که مدافع استقلال به هواداران داد

دانشگر در مورد دیدار مقابل ماشین‌سازی و اینکه به بازی اول استقلال در لیگ می‌رسد یا خیر؟ گفت: اگر خدا بخواهد از امروز با تیم تمرین می‌کنم و مشکلی برای همراهی استقلال ندارم و اگر کادر فنی صلاح بداند بازی خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 15
کد خبر: ۱۹۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد دانشگر درخصوص وضعیت مصدومیتش گفت: وسط تمرین متأسفانه مچ پایم پیچ خورد و درد زیادی داشتم و مجبور شدم تمرین را ترک کنم. دقیقاً از همان‌جایی مصدوم شدم که فصل قبل و پیش از شهرآورد آسیب دیده بودم. دیروز فیزیوتراپی کردم و در تمرین هم به نرم‌دوی پرداختم.

 

 دانشگر در مورد دیدار مقابل ماشین‌سازی و اینکه به بازی اول استقلال در لیگ می‌رسد یا خیر؟ گفت: اگر خدا بخواهد از امروز با تیم تمرین می‌کنم و مشکلی برای همراهی استقلال ندارم و اگر کادر فنی صلاح بداند بازی خواهم کرد. در خصوص دیدار با ماشین‌سازی هم باید بگویم خیلی خوشحالم که برنامه بازی‌های لیگ برتر اعلام شد و تیم‌ها از بلاتکلیفی درآمدند. به طور حتم ما از همان بازی اول برای گرفتن سه امتیاز و پیروزی به میدان می‌رویم تا استارت خوبی در لیگ داشته باشیم.

 

دانشگر همچنین در خصوص شایعه جدایی استراماچونی گفت: من خیلی در جریان این مسائل نیستم و این موضوع به مدیریت باشگاه برمی‌گردد، ولی آن‌طور که شنیدم ظاهراً سوءتفاهمات برطرف شده و استراماچونی کنار ما خواهد ماند.

 

مدافع آبی‌پوشان در مورد شکست این تیم مقابل پیکان هم گفت: نتایج دیدار‌های دوستانه اهمیت زیادی ندارند و بیشتر این بازی‌ها برای هماهنگی بازیکنان و شناخت کادر فنی از تیم انجام می‌شود. امیدوارم با شروع لیگ برتر بتوانیم نتایج مناسبی بگیریم و هواداران‌مان را خوشحال کنیم.

 

منبع: خبرورزشی

ارسال نظر