پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

گشت ساحلی اسپانیا جان دهها مهاجر را نجات داد

گشت ساحلی اسپانیا با کمک رصد هوایی، جان ده‌ها مهاجر آفریقایی را از خطر مرگ در آب‌های «جزایر قناری» نجات داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۸۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، گشت ساحلی اسپانیا دوشنبه شب به وقت تهران اعلام کرد که ۸۶ مهاجرغیرقانونی از جنوب آفریقا را که دو هفته قبل از سنگال عازم جزاری قناری شده بودند، از خطر مرگ نجات داد.

 

به گزارش وبگاه شبکه خبری «تی‌آرتی» گشت ساحلی اسپانیا اعلام کرد که درمیان نجات ‌یافتگان ۸۰ مرد و ۶ زن بودند که به بندر «آرگوینگوین» در «گرن کاناریا» منتقل شدند.

 

این قایق در ۱۳۰ کیلومتری جنوب گرن کاناریا مشاهده با کمک هواپیما شناسایی شد. روز یکشنبه یک گروه کمک به مهاجران اعلام کرد که یک کشتی ماهیگیری با حدود ۲۰۰ نفر و دو قایق دیگر یکی با ۶۵ سرنشین و دیگری با بین ۵۰ تا ۶۰ سرنشین دو هفته است که مفقود شده‌اند. بخشی از خدمه این قایق کماکان ناپدید هستند.

 

«هلنا مالنو» سخنگوی این گروه گفت که این قایق‌ها ۱۵ روز پیش از جنوب سنگال به سمت جزایر قناری در اسپانیا حرکت کردند.

 

مسیر مهاجرت در اقیانوس اطلس،که معمولا توسط مهاجران کشورهای واقع در جنوب آفریقا استفاده می‌شود، یکی از مرگبارترین مسیرهای جهان است. به گفته «سازمان بین‌المللی مهاجرت» وابسته به سازمان ملل متحد، دستکم ۵۵۹ نفر در سال ۲۰۲۲ در تلاش برای رسیدن به جزایر قناری جان خود را از دست دادند.

 

اوایل تابستان زمان اوج مهاجرت مهاجران برای عبور از دریای مدیترانه است و جزایر سواحل غرب آفریقا به مقصد اصلی مهاجرانی تبدیل شده‌ا که سعی در رسیدن به اسپانیا دارند. سازمان پناهجویان سازمان ملل اعلام کرده که از سال ۲۰۱۴ تاکنون، بیش از ۲۱ هزار نفر از پناهجویان در این مسیر جان خود را از دست دادند و ناپدید شدند./فارس

ارسال نظر