اجلاس کمیته بودجه و برنامه‌ریزی مجمع مجالس آسیایی در تهران چه نتایجی داشت؟-راهبرد معاصر
تاکید معاون ایمنی سپاه بر استفاده از هوش مصنوعی فرایند انتخابات یک مرحله‌ای شود تأکید آیت الله رئیسی بر پرداخت بموقع وام ازدواج سردار زهرایی: طوفان‌الأقصی سبب بیداری ملت‌ها شد پلیس این 5 گروه را طبق لایحه حجاب باید بازداشت کند آخرین وضعیت بررسی پرداخت مطالبات فرهنگیان بازنشستگان بابت رتبه‌بندی معلمان و متناسب سازی حقوق در مجلس اسلامی: ایران به ونزوئلا برای راه اندازی شتاب‌دهنده‌های پزشکی کمک می‌کند استاندار گیلان: واردات چای به دستور رئیس‌جمهور محدود شد در دوره اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان چه گذشت؟ سردار قریشی: رسانه ها ستون فقرات جهاد تبیین و دریای امیدآفرینی هستند نظر وزیر کشور درباره تقسیم استان سیستان و بلوچستان آیت الله رئیسی و علی‌اف فردا سد قیز قلعه‌سی را افتتاح می‌کنند جزییات جدید درباره تعطیلی شنبه‌ها/ بانک‌ها هم شنبه‌ها تعطیل هستند؟ آخرین دستورکار هفتگی مجلس یازدهم افزایش ۲میلیارد دلاری واردات بنزین در سال گذشته

اجلاس کمیته بودجه و برنامه‌ریزی مجمع مجالس آسیایی در تهران چه نتایجی داشت؟

عضو شورای راهبردی مجمع مجالس آسیایی (APA) به ارائه توضیحاتی درباره نتایج اجلاس کمیته دائمی بودجه و برنامه ریزی و دومین نشست کارگروه اسناد پایه مجمع مجالس آسیایی (APA) پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، غلامرضا نوری در حاشیه اجلاس کمیته دائمی بودجه و برنامه ریزی و دومین نشست کارگروه اسناد پایه مجمع مجالس آسیایی (APA) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز اجلاس کمیته دائمی بودجه و برنامه ریزی و دومین نشست کارگروه اسناد پایه مجمع مجالس آسیایی (APA) در تهران به میزبانی مجلس شورای اسلامی و حضور نمایندگان پارلمان ۲۰ کشور و همچنین رئیس پارلمان عربی برگزار شد که با استقبال خوبی هم مواجه بود.

 

وی با اشاره به حضور هیات‌های پارلمانی در سطح نائب رئیسی و رئیس کمیسیون‌ها گفت: روز گذشته نمایندگان پارلمان‌ها از مراکز فرهنگی همچون برج میلاد و مراکز علمی و تکنولوژی کشور و دیوان محاسبات بازدید داشته و همچنین از مجلس فعلی و ساختمان مشروطه و موزه مجلس هم بازدید کردند.

 

این نماینده مجلس شورای اسلامی توضیح داد: به نمایندگان پارلمان مجالس آسیایی گفته شد که پارلمان ایران در ۱۱۷ سال قدمت دارد و به عنوان اولین پارلمان و مجلس قانون گذاری در آسیا است لذا بدیهی است که جمهوری اسلامی ایران پیشخوان در تاسیس مجمع مجالس آسیایی باشد که اخیرا با مصوبه مجلس شورای اسلامی مقر دبیرخانه آن در ایران شد.

 

نوری درباره خروجی این اجلاس اظهار کرد: دبیرخانه مجمع مجالس آسیایی از حدود ۱۶ سال گذشته با ایران بوده که ابتکار عمل را در تشکیل آن داشت پیشنهاداتی در کمیته بودجه و برنامه ‌ریزی مطرح است در خصوص تعیین چارچوب‌های لازم برای مشارکت مالی اعضای مجمع که دو حسن دارد یکی این‌که از نظر مالی کمک شده چون کار در حال گسترش است دوم این‌که حس مشترک را بالا برده و می‌توان از کارشناسان کشور عضو بهره گرفت.

 

وی با یادآوری این‌که مجمع مجالس آسیایی بعد از بین‌المجالس جهانی از نظر جمعیت بزرگترین تشکیلات بین‌المللی پارلمانی است، تصریح کرد: افق‌های خوبی برای مجمع مجالس آسیایی ترسیم شده است.

 

عضو شورای راهبردی مجمع مجالس آسیایی با بیان این‌که احتمالا اجلاس دوره‌ای در اواخر سال جاری برای تغییر ریاست دوره‌ای تشکیل می‌شود، ادامه داد: تاکنون حدود ۱۰ اجلاس اصلی و چندین اجلاس برای برگزاری کمیته‌ها تشکیل شده که آخرین مورد آن در بحرین برای کمیته اقتصاد و توسعه بوده و قرار است که کمیته فرهنگی هم در آذربایجان تشکیل جلسه دهد.

 

نوری در پایان اظهار کرد که در جلسه امروز کمیته بودجه و برنامه ‌ریزی درباره روش‌های مختلف حق‌السهم اعضاء تصمیم‌گیری می‌شود که احتمالا روش پرداخت سهم یکسان مورد تایید قرار می‌گیرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده