عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

شکایت لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت

دولت لبنان اعلام کرد که از اشغالگری رژیم صهیونیستی در روستای الغجر، به سازمان ملل متحد و شورای امنیت این سازمان شکایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، دولت لبنان از رژیم صهیونیستی به دلیل اشغال کامل روستای الغجر به سازمان ملل متحد و شورای امنیت شکایت می‌کند.

 

جنبش حزب‌الله لبنان اخیرا طی بیانیه‌ای درباره تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در بخش شمالی شهرک مرزی الغجر، هشدار داد و اعلام کرد: «اخیراً نیروهای اشغالگر صهیونیست اقدامات خطرناکی را در بخش شمالی شهرک مرزی الغجر انجام داده‌اند. منطقه‌ای که سازمان ملل آن را بدون بحث و مناقشه به عنوان بخشی از خاک لبنان به رسمیت می‌شناسد».

 

به نوشته وبگاه «العهد»، وزارت خارجه لبنان اعلام کرد که از هیأت دیپلماتیک این کشور در سازمان ملل خواسته است تا شکوائیه‌ای به دبیر کل سازمان ملل و شورای امنیت درباره اشغالگری رژیم صهیونیستی و الحاق بخش شمالی روستای الغجر به دیگر بخش‌های اشغالی آن که نقض آشکار و خطرناک قوانین و معاهدات است، ارائه کند.

 

وزارت خارجه لبنان همچنین به نقض مکرر حاکمیت لبنان و قطعنامه ۱۷۰۱ (سال ۲۰۰۶) توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرده است.

 

بر اساس این گزارش، وزارت خارجه لبنان همچنین محکوم کردن نقض حاکمیت این کشور توسط رژیم صهیونیستی و خروج فوری و بی‌قید و شرط این رژیم از تمامی اراضی اشغالی لبنان را درخواست کرده است./ فارس

ارسال نظر