توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

رائفی‌پور به تهران بازگشت

رائفی‌پور به تهران بازگشت کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض از بازگشت علی‌اکبر رائفی‌پور از جده به مقصد تهران در عصر امروز پنجشنبه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 13
کد خبر: ۱۹۴۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسن زرنگار کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض امروز (پنجشنبه) ۲۲ تیر ماه از بازگشت علی‌اکبر رائفی‌پور از جده به مقصد تهران در عصر امروز پنجشنبه خبر داد.

 

حسن زرنگار گفت: با توجه به تاکیدات حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و با پیگیری‌های انجام شده از سوی سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض و سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده، مشکل به وجود آمده در خروج علی‌اکبر رائفی‌پور مرتفع شد و‌ ایشان عصر امروز پنجشنبه با پرواز هواپیمایی ایران ایر، جده را به مقصد تهران ترک کرد.

 

زرنگار از مساعدت‌های مسؤولان ذیربط عربستان و به ویژه وزارت خارجه این کشور قدردانی کرد.

 

به گزارش فارس، در پی انتشار اخباری مبنی بر ممنوع الخروج شدن «علی‌اکبر رائفی‌پور» از عربستان سعودی که به منظور انجام مراسم حج تمتع در این کشور حضور داشت، جمعی از کاربران فارس من با تشکیل کمپینی از مسؤولان ذیربط خواستند که با جدیت این موضوع را پیگیری کرده و او را هر چه سریع‌تر به کشور بازگردانند.

 

پیش از این و در پی انتشار خبر ممانعت از خروج رائفی‌پور از عربستان سعودی، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه ۱۹ تیر ماه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایرنا اعلام کرده بود: وی به عنوان یک شهروند حج‌گزار ایرانی در پایان مناسک حج و به هنگام خروج از فرودگاه جده به دلیلی که هنوز برای ما به درستی مشخص نشده است، با مشکل خروج مواجه می‌شود.بر این اساس سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده و سفارت ایران در ریاض بلافاصله در تماس و گفت‌وگو با مقامات و بخش‌های ذیربط دولت عربستان، موضوع را پیگیری و اقدامات حمایتی خود را به منظور رفع مشکل انجام دادند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه با رد برخی مطالب منتشر شده مبنی بر بازداشت رائفی‌پور، افزود: وزارت امور خارجه و نمایندگی‌های ایران در عربستان سعودی به طور جدی پیگیر حل و فصل مشکل پیش‌ آمده و بازگشت وی به کشور هستند.

 

رائفی‌پور هم در پیامی صوتی در این باره گفت: نگران نباشید. جای من خوب است. اینکه رسانه‌ای نکردم چون دشمن سوءاستفاده نکند و مسأله بدون جنجال و هیاهو روندهای دیپلماتیک خود را طی کند. در جریان حمله به سفارت عربستان من جزو مخالفان بودم و از هر مسأله‌ای که به این روابط ضربه بزند باید خودداری کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار