عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

اعتصاب گسترده نظامیان صهیونیست در اعتراض به نتانیاهو

منابع عبری از اعتصاب کادر درمان ارتش رژیم صهیونیستی در اعتراض به تصویب اصلاحات قضایی مدنظر نتانیاهو، در شور نخست آن در کنست این رژیم خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 14
کد خبر: ۱۹۴۳۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع عبری امروز جمعه از اعتصاب پزشکان، روانپزشکان و پرستاران ارتش رژیم صهیونیستی در اعتراض به طرح اصلاحات قضایی خبر داد.

شبکه عبری زبان کان فاش ساخت که پزشکان، روانپزشکان و پرستاران صهیونیست با ارسال نامه‌هایی به انجمن پزشکان ارتش، مراتب اعتراض و اعتصاب خود را اعلام کردند.

این منبع عبری تصریح کرد که این انجمن قصد دارد پیام اعتصاب کنندگان را جهت تعیین تکلیف وضعیتشان هر چه زودتر به مقامات ارتش منتقل کند.

انجمن مذکور طی بیانیه‌ای از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا جهت جلوگیری از وارد شدن هرگونه ضرر و زیان به کارد درمان در ارتش این طرح را ملغی اعلام کند.

در روز‌های اخیر نیز شمار زیادی از نیرو‌های ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و دیگر یگان‌ها هوایی، زمینی و دریایی این رژیم در واکنش به تصویب طرح اصلاحات قضایی کابینه نتانیاهو در شور نخست در کنست، اقدام به تمرد از دستورات کرده و تاکید کرده‌اند از ادامه خدمت برای ارتش این رژیم خودداری خواهند ورزید.

ائتلاف نتانیاهو که بر کنست رژیم صهیونیستی سیطره دارد اخیرا توانست طرح اصلاحات قضایی را که موجب کاهش اختیارات دیوان عالی قضایی این رژیم می‌شود به تصویب برساند، اما این مصوبه برای تایید نهایی به دو بار رای‌گیری و تصویب مجدد در صحن کنست نیاز دارد. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار