بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

آمادگی امنیتی در کربلا برای تأمین امنیت ماه محرم

فرماندهی عملیات کربلای معلی از برگزاری نشست امنیتی در این شهر جهت تقسیم وظایف بخش‌های مختلف برای تأمین امنیت ایام محرم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه دو روز بیشتر به آغاز ماه محرم الحرام باقی نمانده است، فرماندهی عملیات کربلای معلی (زیر مجموعه ارتش عراق) از برپایی نشست امنیتی برای تأمین امنیت زائران خبر داد.

 

به نوشته وبگاه خبری آفاق، سرلشکر «علی الهاشمی» فرمانده «فرماندهی عملیات کربلا» در یک کنفرانس خبری گفت که این نشست امنیتی با نظارت و اشراف «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق انجام گرفته است.

 

او همچنین خبر داد که چند مسیر اظافی به سمت کربلای معلی از جمله مسیر بغداد به «جرف النصر» و سپس کربلا و همچنین مسیر تازه‌ای در مجاورت بابل برای حرکت زائران باز خواهد شد.

 

الهاشمی همچنین از برپایی اتاق عملیات و هماهنگی از تاریخ یکم محرم الی ۱۳ محرم خبر داد و گفت که نمایندگان وزارت دفاع، وزارت کشور، و الحشد الشعبی و نیروی هوایی در این اتاق عملیات حضور دارند.

 

این عالی‌ترین مقام نظامی مستقر در استان کربلا همچنین از انجام تمامی هماهنگی‌ها با بخش‌های مختلف دولت عراق برای تسهیل رفت و آمد و انتقال زائران خبر داد.

 

سرتیپ «عزیز هاشم» مدیر عملیات وزارت کشور عراق نیز در این کنفرانس خبری گفت که این وزارتخانه تمامی امکانات لازم را برای هرچه بهتر شدن شرایط زوار در اختیار فرماندهی عملیات کربلا قرار داده است.

 

دو روز به آغاز ماه محرم (روز چهارشنبه) باقی مانده است، با این حال بخش‌های مختلف عراق از هفته‌های پیش وظایف خود را برای تأمین امنیت و تأمین لجستیکی زیارت میلیونی زائران آغاز کرده‌اند.

 

در این میان از تاریخ ۱۶ تیر ماه الحشد الشعبی در استان دیالی طرح امنیتی خود را با سه هزار نیرو آغاز کرده است. استانی که محل ورود عمده زائران ایرانی به خاک عراق محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده