نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

آمادگی امنیتی در کربلا برای تأمین امنیت ماه محرم

فرماندهی عملیات کربلای معلی از برگزاری نشست امنیتی در این شهر جهت تقسیم وظایف بخش‌های مختلف برای تأمین امنیت ایام محرم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۴۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه دو روز بیشتر به آغاز ماه محرم الحرام باقی نمانده است، فرماندهی عملیات کربلای معلی (زیر مجموعه ارتش عراق) از برپایی نشست امنیتی برای تأمین امنیت زائران خبر داد.

 

به نوشته وبگاه خبری آفاق، سرلشکر «علی الهاشمی» فرمانده «فرماندهی عملیات کربلا» در یک کنفرانس خبری گفت که این نشست امنیتی با نظارت و اشراف «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق انجام گرفته است.

 

او همچنین خبر داد که چند مسیر اظافی به سمت کربلای معلی از جمله مسیر بغداد به «جرف النصر» و سپس کربلا و همچنین مسیر تازه‌ای در مجاورت بابل برای حرکت زائران باز خواهد شد.

 

الهاشمی همچنین از برپایی اتاق عملیات و هماهنگی از تاریخ یکم محرم الی ۱۳ محرم خبر داد و گفت که نمایندگان وزارت دفاع، وزارت کشور، و الحشد الشعبی و نیروی هوایی در این اتاق عملیات حضور دارند.

 

این عالی‌ترین مقام نظامی مستقر در استان کربلا همچنین از انجام تمامی هماهنگی‌ها با بخش‌های مختلف دولت عراق برای تسهیل رفت و آمد و انتقال زائران خبر داد.

 

سرتیپ «عزیز هاشم» مدیر عملیات وزارت کشور عراق نیز در این کنفرانس خبری گفت که این وزارتخانه تمامی امکانات لازم را برای هرچه بهتر شدن شرایط زوار در اختیار فرماندهی عملیات کربلا قرار داده است.

 

دو روز به آغاز ماه محرم (روز چهارشنبه) باقی مانده است، با این حال بخش‌های مختلف عراق از هفته‌های پیش وظایف خود را برای تأمین امنیت و تأمین لجستیکی زیارت میلیونی زائران آغاز کرده‌اند.

 

در این میان از تاریخ ۱۶ تیر ماه الحشد الشعبی در استان دیالی طرح امنیتی خود را با سه هزار نیرو آغاز کرده است. استانی که محل ورود عمده زائران ایرانی به خاک عراق محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار