پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

نامه نمایندگان مجلس به آیت‌الله رئیسی در تقدیر از برخورد قاطع با مفسدان

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: جمعی از نمایندگان درحال تهیه‌ای نامه‌ای خطاب به آیت‌الله رئیسی در تقدیر از برخورد قاطع قوه قضائیه با مفسدان اقتصادی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 17
کد خبر: ۱۹۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، جمعی از نمایندگان در حال تهیه نامه‌ای در تقدیر از قوه قضائیه به پاس برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی هستند.

 

در همین زمینه، عزت‌الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل و عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در گفت‌وگو با فارس با اعلام این خبر اظهار داشت: نمایندگان در حال تهیه نامه‌ای خطاب به ریاست قوه قضائیه هستند تا از اقدامات این قوه در برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی حمایت کنند.

 

وی افزود: در این نامه ضمن تقدیر و تشکر از قوه قضائیه برای برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی تأکید شده است که باید این برخوردها ادامه یابد.

 

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با بیان اینکه برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی یعنی بازگشت بیت‌المال به مردم، خاطرنشان کرد: در مجلس از اقدامات قوه قضائیه در این زمینه حمایت خواهیم کرد تا این اقدامات با قدرت پیش رود.

 

یوسفیان‌ملا همچنین تصریح کرد: امروز برخورد قاطع با مفسدان اقتصادی در مردم امید ایجاد کرده است که ما نیز به عنوان نمایندگان مردم در خانه ملت این مسئله را پیگیری خواهیم کرد ریرا این موضوع مطالبه مردم از ما است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده