گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

بلومبرگ: اسرائیل در حملات هوایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کند

بلومبرگ فاش کرد که ارتش اسرائیل در بحبوحه تشدید تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی، از سیستم‌های هوش مصنوعی برای انتخاب اهداف خود برای انجام حملات هوایی و سازماندهی لجستیک استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 16
کد خبر: ۱۹۴۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بلومبرگ در گزارشی که روز یکشنبه منتشر شد، به نقل از مقامات نظامی رژیم صهیونیستی نوشت که ارتش اکنون از یک سیستم توصیه هوش مصنوعی استفاده می‌کند که می‌تواند حجم عظیمی از داده‌ها را برای انتخاب اهداف برای حملات هوایی پردازش کند.

بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی همچنین از مدلی به نام "Fire Factory" استفاده می‌کند و برای ارائه جدول زمانی برای انجام حملات، محاسبه بار مهمات، اولویت‌بندی و توزیع اهداف برای هزاران هواپیما و پهپاد، به این داده‌های هدف تکیه می‌کند.

بلومبرگ افزود: ارتش اسرائیل در بحبوحه تشدید تنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی، از سیستم‌های هوش مصنوعی برای انتخاب اهداف خود برای انجام حملات هوایی و سازماندهی لجستیک استفاده می‌کند.

جزئیات استفاده ارتش رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی تا حد زیادی محرمانه باقی مانده است، اما اظهارات مقامات نظامی نشان می‌دهد که ارتش تجربه استفاده از این سیستم‌های بحث برانگیز به ویژه در نوار غزه، جایی که رژیم صهیونیستی اغلب حملات هوایی را انجام می‌دهد، به دست آورده است.

ارتش رژیم صهیونیستی سابقه طولانی در استفاده از هوش مصنوعی دارد، اما در سال‌های اخیر این سیستم‌ها را در واحد‌های مختلف گسترش داده است تا خود را به عنوان یک پیشگام در سطح جهان برای استفاده از سلاح‌های خودمختار معرفی کند. / ایسنا

ارسال نظر