توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

عراق: تهاتر نفت با ایران تاثیری بر تولید آن ندارد

عراق: تهاتر نفت با ایران تاثیری بر تولید آن ندارد شرکت بازاریابی نفت عراق، شایعات درباره تاثیر پذیرفتن تولید نفت این کشور از توافق تهاتر نفت سیاه عراق با گاز ایران را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، این شرکت در بیانیه‌ای اخبار منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر اینکه تولید نفت عراق ممکن است از توافق تهاتر میان ایران و عراق، در زمانی که دومین تولید کننده بزرگ نفت اوپک به تولید با وجود تعلیق صادرات نفت شمال عراق ادامه می‌دهد، تاثیر بپذیرد را رد کرد.

 

میدل ایست به نقل از خبرگزاری رسمی عراق نوشت: شرکت بازاریابی نفت عراق از رسانه‌ها خواست در انتشار اخبار برای جلوگیری از اطلاعات گمراه کننده، دقت کنند.

 

گفتنی است عراق و ایران توافق تهاتر گاز با نفت خام و نفت سیاه برای حل بحران برق عراق را امضا کردند.

 

براساس بیانیه دفتر نخست وزیری عراق، این توافق از سوی احسان العوادی، مدیر دفتر نخست وزیر عراق و محمد کاظم آل صادق، سفیر ایران در بغداد امضا شد.

 

این توافق در چارچوب تلاش دولت عراق برای حل مشکل واردات گاز از ایران و جلوگیری از مشکلات مالی و پیچیدگی‌های تحریم‌های آمریکا که مانع تداوم پرداخت بدهی به ایران می‌شد، انجام شد و به تامین ساده‌تر گاز و فعالیت نیروگاه‌ها و ثبات تولید برق کمک خواهد کرد.

 

پیش از این نخست وزیر عراق با بیان اینکه با ایران توافق کردیم در مقابل گاز، نفت سیاه بدهیم، پایان بحران گاز وارداتی برای تامین نیروگاه‌های برق را اعلام کرد.

 

در این راستا، احمد موسی، سخنگوی وزارت برق عراق گفت که توافق با ایران بر سر تهاتر گاز با نفت سیاه، پس از پیگیری مستمر نخست وزیر انجام شده و گامی استراتژیک برای بهبود وضعیت برق به شمار می‌رود.

 

وی گفت که این توافق، دستیابی ایران به نفت سیاه به عنوان دریافت طلب خود بابت صادرات گاز را تضمین می‌کند و به این مشکل مزمن پایان می‌دهد.

 

موسی گفت که صادرات گاز به موجب این توافق به تدریج افزایش می‌یابد و به مقدار سابق خود می‌رسد.

 

عاصم جهاد، وزیر نفت عراق نیز گفت که توافق با ایران بر سر تهاتر گاز با نفت سیاه، یکی از مهم‌ترین راه حل‌هایی بود که دولت و هیئت دولت برای پرداخت بدهی‌های ایران به آن روی آورد.

 

وی افزود که این توافق، جریان صادرات گاز ایران را تضمین می‌کند و به توقف موقت آن به دلیل تحریم‌های آمریکا بر ایران پایان می‌دهد.

 

جهاد تصریح کرد که وزیر نفت فورا نشستی برگزار و تماس‌هایی برقرار کرده و دستور تسریع در اجرای دستورات السودانی را داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار