پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

آتش‌سوزی در یک پایگاه نظامی در کریمه

آتش‌سوزی در یک پایگاه نظامی در کریمه به گفته فرماندار کریمه، در پی آتش‌سوزی در زمین‌های آموزش نظامی در منطقه‌ای در این شبه‌جزیره بیش از دو هزار نفر مجبور به تخلیه شهرک‌های مجاور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندار کریمه چهارشنبه (۱۹ ژوئیه) از آتش‌سوزی در زمین‌های آموزش نظامی در منطقه «کروفسکه» در این شبه‌جزیره خبر داد که به گفته وی، باعث تخلیه بیش از دو هزار نفر و بسته شدن بزرگراه مجاور آن شده است.

 

به نوشته رویترز، «سرگئی آکسیونوف» فرماندار منصوب روسیه در کریمه در پیامی تلگرامی اعلام کرد: «قرار است ساکنان چهار شهرک --بیش از دو هزار نفر--خارج شوند». طبق این گزارش، علت این آتش‌سوزی که همچنین باعث بسته شدن بزرگراه اصلی «تاوریدی» شده، اعلام نشده است.

 

به ادعای رویترز، کانال‌های تلگرامی مرتبط با سرویس‌های امنیتی روسیه و رسانه‌های اوکراینی گزارش دادند در پی حمله هوایی شبانه اوکراین به یک انبار مهمات در این پایگاه، آتش‌سوزی آغاز شد.

 

«سرهی براتچوک» سخنگوی اداره نظامی اودسا در اوکراین دو ویدئو از آتش‌سوزی در یک منطقه خالی از سکنه منتشر کرد و مدعی شد «انبار مهمات دشمن. استاریی کریم (شهری کوچک در منطقه کروفسکه)».

 

در تصاویر منتشر شده منتسب به این حادثه در فضای مجازی، شعله‌های بزرگ و دود فراوان در منطقه‌ای خالی از سکنه دیده می‌شود.

 

این آتش‌سوزی دو روز بعد از آن رخ داده که انفجاری در پل کریمه رخ داد. مسکو اوکراین را مقصر این حادثه خوانده و رئیس‌جمهور روسیه قول تلافی داده است. این پل شبه‌جزیره کریمه را که مسکو در سال ۲۰۱۴ در پی یک همه‌پرسی به خاک روسیه الحاق کرد به سرزمین اصلی روسیه متصل می‌کند.

 

وزارت دفاع روسیه دیروز سه‌شنبه اعلام کرد ارتش این کشور در واکنش به حمله دوشنبه ارتش اوکراین به پل کریمه که به مرگ دو نفر و زخمی شدن یک کودک منجر شد، حملاتی را علیه تأسیسات اوکراین که برای آماده‌سازی حملات تروریستی مورد استفاده قرار گرفت، انجام داد و این پایگاه‌ها را منهدم کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار