برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

حسینی: لایحه جامع انتخابات در نوبت بررسی در دولت است

حسینی: لایحه جامع انتخابات در نوبت بررسی در دولت است معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: لایحه جامع انتخابات که توسط وزارت کشور تهیه شده و در نوبت بررسی در دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد حسینی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۸ تیرماه) در حاشیه برگزاری هیات دولت در جمع خبرنگاران درخصوص لایحه جامع انتخابات کشور گفت: لایحه جامع انتخابات را وزارت کشور تهیه کرده و در کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت در نوبت بررسی است.

 

وی افزود:‌ این لایحه مربوط به انتخابات خاصی نیست بر مبنای سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری است. یعنی در آن چارچوب وزارت کشور این کار را انجام داده است. ان شاء الله زودتر در نوبت قرار گیرد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره این‌که چرا لایحه استرداد شده است؟، گفت: این لایحه‌ای است که این دولت تهیه کرده در واقع از قبل بوده بعد آن را کامل کردند و براساس سیاست های کلی تهیه شده است.

 

حسینی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که اصلاح قانون انتخابات مجلس به انتخابات پیش رو می رسد؟ گفت: بستگی دارد به این که این هفته نمایندگان چه تصمیمی بگیرند، باید زودتر نهایی شود اگر نه کار مشکل می شود.

 

وی درباره این‌که قرار بود 16 مرداد براساس قانون جدید ثبت نام ها شروع شود؟ اظهار داشت: بله این هفته باید انجام شود، کمیسیون تمام کرده و مجدد به صحن فرستاده و این هفته قرار است شنبه، یک شنبه و دوشنبه مجلس جلسه داشته باشد، امیدواریم کار نهایی شود.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور،‌ همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که واکنش شما نسبت به نکاتی که نمایندگان درمورد وزیر ورزش مطرح می کنند، چیست؟ گفت: نمایندگان در اظهار نظر آزادند مطرح می کنند، چیز خاصی نیست که جدی باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار