برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

حسینی: لایحه جامع انتخابات در نوبت بررسی در دولت است

حسینی: لایحه جامع انتخابات در نوبت بررسی در دولت است معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: لایحه جامع انتخابات که توسط وزارت کشور تهیه شده و در نوبت بررسی در دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد حسینی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۸ تیرماه) در حاشیه برگزاری هیات دولت در جمع خبرنگاران درخصوص لایحه جامع انتخابات کشور گفت: لایحه جامع انتخابات را وزارت کشور تهیه کرده و در کمیسیون سیاسی و دفاعی دولت در نوبت بررسی است.

 

وی افزود:‌ این لایحه مربوط به انتخابات خاصی نیست بر مبنای سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری است. یعنی در آن چارچوب وزارت کشور این کار را انجام داده است. ان شاء الله زودتر در نوبت قرار گیرد.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور درباره این‌که چرا لایحه استرداد شده است؟، گفت: این لایحه‌ای است که این دولت تهیه کرده در واقع از قبل بوده بعد آن را کامل کردند و براساس سیاست های کلی تهیه شده است.

 

حسینی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این که اصلاح قانون انتخابات مجلس به انتخابات پیش رو می رسد؟ گفت: بستگی دارد به این که این هفته نمایندگان چه تصمیمی بگیرند، باید زودتر نهایی شود اگر نه کار مشکل می شود.

 

وی درباره این‌که قرار بود 16 مرداد براساس قانون جدید ثبت نام ها شروع شود؟ اظهار داشت: بله این هفته باید انجام شود، کمیسیون تمام کرده و مجدد به صحن فرستاده و این هفته قرار است شنبه، یک شنبه و دوشنبه مجلس جلسه داشته باشد، امیدواریم کار نهایی شود.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور،‌ همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که واکنش شما نسبت به نکاتی که نمایندگان درمورد وزیر ورزش مطرح می کنند، چیست؟ گفت: نمایندگان در اظهار نظر آزادند مطرح می کنند، چیز خاصی نیست که جدی باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار