آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز سقف کارت به کارت بانک ملی تغییر کرد / آخرین وضعیت اختلال بانکی طرح جدید بانک مرکزی برای دلار‌های خانگی شرایط واریز وجه خودرو مزدا ۳ خرداد ۱۴۰۵ تاریخ قرعه کشی ایران خودرو تغییر کرد؟

از هر ۳ قبض یک قبض شامل پاداش مصرف برق شده است

از هر ۳ قبض یک قبض شامل پاداش مصرف برق شده است سخنگوی صنعت برق گفت: از هر ۳ قبض صادره برای مشترکان، یک قبض پاداش مدیریت مصرف دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ آقای رجبی مشهدی در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد: از اواخر هفته گذشته افزایش دما را در بخش‌هایی از کشور داشتیم و اکنون هم این روند ادامه دارد و پیش بینی می‌کنیم حد نصاب جدیدی در سه روز اول هفته نسبت به میزان ۷۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات که تاکنون اتفاق افتاده را شاهد باشیم و برای امروز نیز پیش بینی ما این است که عدد ۷۱ هزار و ۵۰۰ مگاوات اوج تقاضای مصرف باشد.

 

او ادامه داد: از هر سه قبض صادره در پایان خرداد ماه، یک قبض مشمول پاداش خانگی شده است که همین امر منجر شده تا شبکه برق کشور در روز‌های آتی پایدار بماند.

 

سخنگوی برق کشور گفت: این همراهی جمعی موجب شده تا به رغم ناترازی موجود، انرژی تحویلی به بخش صنعت ۱۵ درصد افزایش یابد. استان های تهران، خوزستان و فارس بیشترین مصرف برق را داشته اند که مصرف دو استان جنوبی به دلیل افزایش دما بوده است.

 

به گفته رجبی مشهدی، مشترکان کولر‌های گازی خود را روی دمای ۲۴ و ۲۵ درجه تنظیم کنند تا بتوانیم بهترین شرایط را در تامین برق برای همه بخش‌های کشور داشته باشیم.

 

سخنگوی صنعت برق گفت: در مناطق گرمسیر اگر ۳ یا ۴ کولر گازی روشن است مشترکان می‌توانند یکی را خاموش کنند تا پاداش خوبی دریافت کنند، پاداش‌هایی که به یک میلیون تومان هم می‌رسد.

 

او گفت: در مناطق عادی هم قبض‌های رایگان یا بستانکار زیادی داشتیم، مردم با خاموش کردن لامپ‌های اضافی یا قرار دادن کولر آبی بر روی دور کند می‌توانند از این پاداش‌ها بهره‌مند شده و صنعت برق را در تامین برق پایدار یاری دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار