️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

واکنش قالیباف به طرح برخی موضوعات درباره مجلس در هیئات عزاداری

واکنش قالیباف به طرح برخی موضوعات درباره مجلس در هیئات عزاداری رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکری گفت: این روزها عده‌ای در تریبون‌ها هم قانون تشخیص می‌دهند، هم ابلاغ قانون می‌کنند و هم حرف خلاف می‌زنند؛ ما به آن‌ها تذکر می‌دهیم که وظیفه ندارند موضوعی خلاف قانون را در مجالس عزای حضرت اباعبدالله مطرح کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز در نشست علنی مجلس در پاسخ به سمیه محمودی نماینده شهرضا و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بود که در جلسه روز دوشنبه دوم مرداد 1402 صحن علنی مجلس در اخطاری به هیئت رئیسه مجلس با اشاره به اصل 88 قانون اساسی و ماده 207 آیین نامه داخلی مجلس گفت: بیشتر از یک سال است که من 2 سوال از وزیر کشور پرسیدم و آقای جوکار باید پاسخ دهد که چرا از این 2 سوال، تنها یکی از آن‌ها مطرح شده است. سوال من دی ماه 1401 در مجلس به صورت سوال ملی اعلام وصول شد؛ چرا بعد از 8 ماه از دستور از خارج شده است؟

 

وی با انتقاد از هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رئیس و هیئت رییسه مجلس به قرآن قسم یاد کردند؛ در ماده 207 آیین نامه داخلی مجلس آمده که اگر وزیر عذر موجه داشته باشد، میتواند به مجلس نیاید؛ از رئیس مجلس میخواهم که پاسخ دهد چه دلیل موجهی برای حضور نیافتن آقای وزیر کشور در جلسه است؟

 

محمودی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: عده‌ای در تریبون‌های ماه محرم علیه مجلس حرف می‌زنند، در این شرایط سکوت رییس مجلس معنایی ندارد. کسانی که الان مدعیان نظام، انقلاب و رهبری هستند هیچ هزینه‌ای برای این نظام و انقلاب نداده‌اند اما من به عنوان نماینده مجلس باید مسائل مردم را بیان کنم. من به مردم اعلام میکنم تا زمانی که ما هستیم اجازه نمی‌دهیم رفیق بازی و باند بازی جای مسائل اصلی را بگیرد.

 

محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ با بیان این‌که «هیئت رئیسه مجلس حتما طبق آیین‌نامه عمل کرده‌است»، اظهار کرد: در بند 5 ماده207 آمده که اگر وزیری که برای سوال به مجلس دعوت می‌شود بصورت کتبی قبل از فرارسیدن زمان جلسه درخواست تاخیر در جلسه را داشته باشد و هیئت رییسه مجلس نیز با این درخواست موافقت کنند و آن را موجه بدانند، می‌تواند 10 روز زمان حضور وزیر در مجلس تمدید شود و او بعد از 10 روز به صحن بیاید. وزیر کشور بصورت شفاهی درخواست کردند، قبول نشده و کتبی درخواست دادن که هیئت رئیسه پذیرفته و وقت ایشان 10 روز تمدید شده است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بندهایی از بخشنامه معاون سیاسی وزارت کشور خلاف قانون بوده است و خود وزیر کشور نیز این را پذیرفت و اصلاح کرد و بصورت کتبی نامه‌ای در این زمینه به مجلس نوشت. همچنین هیچ وقت مجلس از وزیر کشور نخواسته یا فشار نیاورده که معاون سیاسی خود را تغییر دهد. وزیر کشور از من خواست تا وساطت کنم و یک هفته تا 10 روز فرصت برای او گرفته شود.

 

قالیباف در پاسخ به موضوع بعدی مطرح شده از سوی این نماینده ادامه داد: این روزها عده‌ای در تریبون‌ها هم قانون تشخیص می‌دهند، هم ابلاغ قانون می‌کنند و هم حرف خلاف می‌زنند؛ ما به آن‌ها تذکر می‌دهیم که وظیفه ندارند موضوعی خلاف قانون را در مجالس عزای حضرت اباعبدالله مطرح کنند.

 

وی گفت: مجلس طبق روال قانونی به مسیر خود ادامه می‌دهد و ما حتما به حاشیه‌ نمی‌رویم. برای ما حل موضوع مردم اصل است. امروز گرانی، قیمت مرغ، بورس و مشکلات دیگر بحث مردم است. برخی به مجلس تهمت می‌زنند تا آن را به حاشیه ببرند و فکر می‌کنند که ما دغدغه‌های فردی داریم، هرگز چنین چیزی نیست و من روشن و شفاف این موضوع را اعلام می‌کنم./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار