سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود

ترافیک سنگین در خروجی‌های پایتخت

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک سنگین در معابر خروجی پایتخت به سمت محورهای شمالی کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرهنگ نادر رحمانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا درخصوص آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار داشت: در حال حاضر ترافیک در جنوب به شمال محور قزوین- رشت محدوده رودبار سنگین است.

 

 رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، ترافیک در مسیر جنوب به شمال هراز در محدوده سه راهی چلاو را سنگین ارزیابی کرد و گفت: جنوب به شمال محور کرج- چالوس نیز از میدان امیرکبیر تا کیلومتر 4 و همچنین دهانه جنوبی تونل کندوان دارای ترافیک نیمه سنگین است.

 

وی ترافیک در محدوده سد کرج، پل فردیس تا مهرویلا در آزادراه کرج- قزوین و شمال به جنوب محور هراز در محدوده تونل شماره یک را نیز نیمه سنگین ارزیابی کرد.

 

سرهنگ رحمانی افزود: ترافیک در محور تهران- قم پرحجم و در محدوده عوارضی قم نیمه سنگین است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا به پیش‌بینی ترافیک در محورهای خروجی پایتخت طی امروز و فردا پرداخت و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در خروجی کلانشهر تهران طی امروز و فردا ترافیک‌های سنگین و نیمه سنگین را شاهد باشیم؛ اگرچه تمهیدات لازم پیش‌بینی شده اما از شهروندان تقاضا می‌شود قبل از سفر با تلفن 120 و 88255555 از وضعیت راه‌ها مطلع شوند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار