زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

راه اندازی خط ویژه معاینه فنی مختص آقایان

راه اندازی خط ویژه معاینه فنی مختص آقایان مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران گفت: در ماه جاری خط ویژه معاینه فنی مختص آقایان در تهران راه‌اندازی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 29
کد خبر: ۱۹۶۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر. شادی مالکی در مراسم افتتاح 8 و احد سیار معاینه فنی خودروهای سبک شهر تهران گفت: پایش خودروها در بخش آلایندگی از مباحث فنی مهم معاینه فنی است.

 

وی ادامه داد: بر اساس تأکید شهردار تهران ارائه خدمات باکیفیت در شهر باید سرلوحه تمام کارها قرار گیرد؛ ما هم در حوزه زیرساختی اقداماتی را آغاز کرده‌ایم.

 

مالکی به اینترنتی شدن مراکز و تغییر در نحوه پذیرش شهروندان اشاره کرد و گفت:‌ این موضوع تأثیر بسیار خوبی داشته است یکی از مشکلات در مراکز معاینه فنی ایجاد صف‌های طولانی بود که با این روش این مشکل حل و فصل شد.

 

به گفته وی، افزایش ساعت کار مراکز از دیگر راهکارهای رفع مشکلات بود و در برخی مراکز ما 24 ساعته خدمات ارائه می‌کنیم.

 

مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران در بخش دیگری سخنانش به ایجاد تعمیرگاه اختصاصی بانوان اشاره کرد و گفت: علاوه بر ارائه خدمات مناسب به بانوان زمینه اشتغال بانوانی که در این حوزه متخصص بودن هم فراهم شد.

 

وی با تأکید بر این موضوع که در ماه گذشته خط مختص بانوان برای معاینه فنی راه‌اندازی شد، گفت: در مراد امسال هم خط ویژه آقایان راه‌اندازی می‌شود.

 

مالکی در خصوص برنامه‌های معاینه فنی خودرو، گفت: در 6 ماهه دوم سال جاری نصب جدید معاینه فنی پرتابل که از در منزل ارائه خدمات به شهروندان را امکانپذیر می‌کند انجام خواهد شد. این خط صرفا در تهران ارائه خدمات دارد.

 

مالکی همچنین از افتتاح 8 واحد سیار معاینه فنی خودرو در تهران خبر داد و گفت: امروز در مناطق یک، 2، 4 و 11، 8 خط به خطوط قبلی معاینه فنی اضافه می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار