دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تاکید تشکیلات خودگردان بر امنیت اردوگاه‌های فلسطینی

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای به درگیری‌های خشونت‌بار در اردوگاه عین الحلوه لبنان واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 31
کد خبر: ۱۹۷۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به درگیری‌های شدید در اردوگاه عین الحلوه، بر هماهنگی با لبنان برای تأمین امنیت این کشور تأکید کرد.

 

منابع رسانه‌ای، روز یکشنبه( ۳۰ جولای)، از ازسرگیری درگیری‌ مسلحانه در اردوگاه فلسطینی «عین الحلوه» در جنوب لبنان میان نیروهای جنبش فتح و یک گروه مسلح موسوم به «الشباب المسلم»، پس از تیراندازی به سوی خودروی فرمانده امنیت ملی فلسطین در شهر «صیدا» خبر دادند.

 

مناطق «الصفصاف» و «البرکسات» در اردوگاه عین الحلوه، شاهد درگیری مسلحانه شدید دو طرف است و معاون فرمانده امنیت ملی در عین الحلوه، گفت: در پی تیراندازی به سوی خودروی حامل سرتیپ «ابواشرف العرموشی» فرمانده امنیت ملی فلسطین از جنبش فتح، وی جانش را از دست داد.

 

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: کشتاری که فرمانده نیروهای امنیت ملی و همراهان وی در اردوگاه‌های صیدا را هدف قرار داد، عبور از خطوط قرمز بود.

 

در این بیانیه آمده است که حوادث اردوگاه عین الحلوه حاکی از بازی با امنیت لبنان و این اردوگاه توسط گروه‌های تروریستی است.

 

بنابر گزارش شبکه المیادین، در این بیانیه آمده است که امنیت اردوگاه‌ها، خط قرمز ماست و ما از اقدامات دولت لبنان برای اجرای نظم و قانون به ویژه در اردوگاه‌های فلسطینی حمایت می‌کنیم.

 

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین بر هماهنگی با دولت لبنان و نهادهای رسمی و امنیتی آن برای حفظ امنیت و حاکمیت این کشور و حمایت از اردوگاه‌های فلسطین تأکید کرد./ فارس

ارسال نظر