معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

ماجرای فیلم منتشر شده درگیری آمر به معروف با پلیس + واکنش فراجا

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر درگیری یک آمر به معروف با پلیس، توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 01
کد خبر: ۱۹۷۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ اعلام کرد؛ در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر درگیری یک آمر به معروف با پلیس، لازم است در راستای تنویر افکار عمومی توضیحاتی در خصوص این حادثه ارائه گردد:

الف) شخصی که در فیلم در حال درگیری با مأموران است، در محدوده محل درگیری سکونت دارد و پنجره منزل او روبروی خیابان و مشرف به چند مغازه آبمیوه فروشی و مغازه‌های آن محل است که با تاریک شدن هوا و مراجعه تعدادی از شهروندان به این مغازه‌ها و در ادامه تجمع جهت خرید، این فرد به تجمع افراد در مقابل درب منزلش اعتراض نموده است.

ب) در پی اعتراض اولیه فرد داخل فیلم، این شخص به بهانه ایجاد مزاحمت برای وی و اعضای خانواده اش، ابتدا با تعدادی از صاحبان مغازه و در ادامه با تعدادی از شهروندان درگیر می‌شود.

ج) شهروندان بلافاصله با مرکز فوریت‌های پلیس (۱۱۰) تماس گرفته و موضوع را به پلیس گزارش داده و ماموران کلانتری به جهت بررسی موضوع در محل حاضر می‌شوند.

د) ماموران کلانتری ابتدا با این شخص صحبت کرده و او را به آرامش دعوت می‌کنند، اما زمانیکه وی به دستور پلیس تمکین نمی‌کند، با مامورین درگیر می‌شود که نهایتا بازداشت و به کلانتری دلالت داده می‌شود.

ه) در حال حاضر تعدادی از کسبه و اهالی حاضر در محل که با این فرد درگیر شدند، با حضور در کلانتری از او ثبت شکایت کرده و پرونده درگیری این فرد در کلانتری مربوطه در حال رسیدگی است؛ و) تاکید می‌گردد که این درگیری هیچ ارتباطی با موضوع امر به معروف و نهی از منکر نداشته و اساسا شرایطی در محل بگونه‌ای نبوده است که در نیاز به امر به معروف و نهی از منکر در آنجا دیده شود.

مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار