سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران

عقب‌نشینی کامل تروریست‌ها از «خان شیخون» سوریه

منابع محلی در شهر خان شیخون گفتند که تروریست‌ها از ترس محاصره شدن، به طور کامل از این شهر راهبردی عقب‌نشینی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۶ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 20
کد خبر: ۱۹۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، نهاد موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» صبح امروز (سه شنبه) به نقل از منابع محلی اعلام کرد که عناصر تروریستی (عمدتا جبهة النصره) از ترس اینکه در محاصره کامل قرار گیرند؛ به طور کامل از شهر «خان شیخون» عقب‌نشینی کرده‌اند.

 

بنا بر این گزارش، تروریست‌ها از مناطق واقع در جنوب «خان شیخون» و شهرک‌های شمال «حماه» از جمله «کفرزیتا»، «اللطامنه» و «مورک» عقب‌نشینی کرده‌اند و از آن‌جایی که مقر دیده بانی ترکیه نیز در منطقه «مورک» قرار دارد؛ خبری از وضعیت این مقر در دست نیست.

 

در حال حاضر نیروهای ارتش و همپیمانان سوریه در حال پیشروی در محله‌های داخل شهر هستند.


نیروهای سوری عصر روز گذشته (دوشنبه) موفق شدند کنترل بخشی از جاده بین‌المللی «دمشق-حلب» را در دست خود بگیرند که بدین ترتیب مسیر ارتباطی تروریست‌ها قطع شد. همچنین کاروان کمک‌رسانی ارتش ترکیه به تروریست‌ها نیز روز گذشته هدف حمله هوایی ارتش سوریه قرار گرفت و منهدم شد.

 

اهمیت آزادسازی خان شیخون به دلیل موقعیت ارتباطی آن است که شرق و غرب و شمال ادلب را می‌تواند به هم متصل کند. آزادسازی آن راه را برای آزادی شهر مهم معرة النعمان نیز باز می‌کند و کنترل ارتش سوریه بر آن جاده ارتباطی بین‌المللی استان حلب به دمشق را که از این شهر می‌گذرد، آزاد می‌کند. ارتش سوریه صبح روز یکشنبه پس از آزادسازی چندین روستا در اطراف شهر خان شیخون، موفق شده بود آن را محاصره کند.

 


پیشروی ارتش سوریه در استان ادلب پس از آن آغاز شد که اوایل ماه اوت گروهک جبهة‌ النصره اعلام کرد که به آتش‌بس و توافق کاهش تنش (میان ترکیه با روسیه و ایران و سوریه) پایبند نخواهد ماند. جبهة النصره تأکید کرده بود که حتی یک سرباز خود را هم از خط توافق موسوم به کاهش تنش عقب نخواهد کشید. دمشق مسئولیت این امر را بر عهده ترکیه دانسته بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار