نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

ماجرای فروش غیرقانونی قبر و ایجاد بازار سیاه در بهشت زهرا

سازمان بهشت زهرا (س) در دوره مدیریت جدید برای جلوگیری از رویه غیرقانونی فروش قبر و برخورد با متخلفان ضمن هماهنگی با نهاد‌های امنیتی اقدام به شناسایی عوامل موثر داخلی این تخلفات کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بهشت زهرا (س) براساس آسیب شناسی صورت گرفته، به دلیل ضعف آیتم‌های امنیتی و حفاظتی اسناد قبور، فقدان بانک اسناد قبور و اشکال در نحوه تهیه و تحویل اسناد؛ طی سال‌های گذشته تعدادی از افراد سودجو داخل و بیرون از سازمان بهشت زهرا (س) با سوءاستفاده از خلاء‌های یادشده و فضای عاطفی و نیاز‌های قانونی خانواده‌های معزا، با دریافت مبالغ کلان از متقاضیان، اقدام به فروش و جابجایی قبر به صورت غیرقانونی و ایجاد بازار سیاه در آرامستان بهشت زهرا (س) کرده اند.

سازمان بهشت زهرا (س) در دوره مدیریت جدید و در ماه‌های اخیر تصمیم جدی برای جلوگیری از این رویه غیرقانونی و برخورد با افراد متخلف اتخاذ کرد. به طوری که ضمن هماهنگی با نهاد‌های امنیتی برای اصلاح سند حق انتفاع قبر و چاپ و تحویل آن از طریق چاپخانه دولتی جهت جلوگیری از تخلف؛ اقدام به شناسایی عوامل موثر داخلی این تخلفات کرده است و برخورد با افراد سودجو را با هماهنگی نهاد‌های امنیتی در دستور کار قرار داده است که این مهم منجر به بازداشت دو نفر در واحد پذیرش مجتمع عروجیان بهشت زهرا (س) شد.

 سازمان بهشت زهرا (س) همانطور که در ماه‌های گذشته بار‌ها اعلام کرده است در برخورد با تخلف مماشات نخواهد کرد و برخورد قاطعانه با عوامل متخلف را با هماهنگی نهاد‌های امنیتی و نظارتی دنبال خواهد کرد. / شهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار