وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

ماجرای فروش غیرقانونی قبر و ایجاد بازار سیاه در بهشت زهرا

ماجرای فروش غیرقانونی قبر و ایجاد بازار سیاه در بهشت زهرا سازمان بهشت زهرا (س) در دوره مدیریت جدید برای جلوگیری از رویه غیرقانونی فروش قبر و برخورد با متخلفان ضمن هماهنگی با نهاد‌های امنیتی اقدام به شناسایی عوامل موثر داخلی این تخلفات کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان بهشت زهرا (س) براساس آسیب شناسی صورت گرفته، به دلیل ضعف آیتم‌های امنیتی و حفاظتی اسناد قبور، فقدان بانک اسناد قبور و اشکال در نحوه تهیه و تحویل اسناد؛ طی سال‌های گذشته تعدادی از افراد سودجو داخل و بیرون از سازمان بهشت زهرا (س) با سوءاستفاده از خلاء‌های یادشده و فضای عاطفی و نیاز‌های قانونی خانواده‌های معزا، با دریافت مبالغ کلان از متقاضیان، اقدام به فروش و جابجایی قبر به صورت غیرقانونی و ایجاد بازار سیاه در آرامستان بهشت زهرا (س) کرده اند.

سازمان بهشت زهرا (س) در دوره مدیریت جدید و در ماه‌های اخیر تصمیم جدی برای جلوگیری از این رویه غیرقانونی و برخورد با افراد متخلف اتخاذ کرد. به طوری که ضمن هماهنگی با نهاد‌های امنیتی برای اصلاح سند حق انتفاع قبر و چاپ و تحویل آن از طریق چاپخانه دولتی جهت جلوگیری از تخلف؛ اقدام به شناسایی عوامل موثر داخلی این تخلفات کرده است و برخورد با افراد سودجو را با هماهنگی نهاد‌های امنیتی در دستور کار قرار داده است که این مهم منجر به بازداشت دو نفر در واحد پذیرش مجتمع عروجیان بهشت زهرا (س) شد.

 سازمان بهشت زهرا (س) همانطور که در ماه‌های گذشته بار‌ها اعلام کرده است در برخورد با تخلف مماشات نخواهد کرد و برخورد قاطعانه با عوامل متخلف را با هماهنگی نهاد‌های امنیتی و نظارتی دنبال خواهد کرد. / شهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار