گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اطلاعات حساس نیرو‌های پلیس ایرلند به اشتباه منتشر شد

رئیس پلیس ایرلند ضمن تایید درز اطلاعات نیرو‌های خود اعلام کرد پلیس ایرلند با خطرات تروریستی مواجه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۶۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، اطلاعات هزاران تن از نیرو‌های پلیس ایرلند شمالی درز پیدا کرد. این اطلاعات شامل نام و محل خدمت نیرو‌های پلیس بود که به اشتباه به صورت آنلاین منتشر شد. با توجه به تهدیدات امنیتی پلیس این کشور، این اطلاعات به ویژه حساس هستند. رئیس پلیس ایرلند شمالی از نیرو‌های پلیس معذرتخواهی کرد.

 

براساس گزارش خبرگزاری‌های محلی نیرو‌های پلیس با حضور در همه جا، با خطر روبرو هستند، اما در ایرلند شمالی با توجه به تهدیدات تروریسم، خطرات بیشتری وجود دارد. اکنون پلیس این کشور با جدی‌ترین درز اطلاعات نیرو‌های پلیس در تاریخ خود درگیر است.

 

کریس تاد، معاون رئیس پلیس ایرلند شمالی در این خصوص گفت: اطلاعات درز شده شامل نام خانوادگی، درجه و محل خدمت نیرو‌های پلیس است که با توجه به تهدیدات تروریستی، برای همکاران ما خطر محسوب می‌شود.

 

اطلاعات درز شده در یک سایت اینترنتی دیروز بعد از ظهر قرار گرفته است که به درخواست آزادی اطلاعات، منتشر شده است؛ که بر بررسی اشتغال تعداد افسران پلیس در رده‌های مختلف، متمرکز است. البته اطلاعات دیگر منتشر شده، اشتباهی بوده است.

 

لیام کلی رئیس فدراسیون پلیس ایرلند نیز اعلام کرد: درز اطلاعات پلیس سبب غافلگیری و همچنین خشم ما شده است. بسیاری از افسران پلیس در رده‌های معمولی مشغول کار هستند که حفظ اطلاعات آن‌ها بااهمیت است.

 

اوایل امسال درپی اقدام به قتل یک کارآگاه ارشد پلیس، سطح تهدیدات تروریستی در این کشور افزایش یافت. جان کلدول در یک مجموعه ورزشی پس از یک جلسه مربیگیری فوتبال جوانان، هدف شلیک گلوله قرار گرفت. اعتقاد بر این است که نیرو‌های ارتش جمهوری خواه ایرلند که یک گروه شبه نظامی مخالف روند صلح است، این عملیات را انجام دادند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر