توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

تمرکز جاسوسان فضایی آمریکا بر فعالیت‌‌های چین

تمرکز جاسوسان فضایی آمریکا بر فعالیت‌‌های چین به گفته افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا، نیروی فضایی نیمی از فعالیت‌های جمع‌آوری اطلاعات خود را بر روی چین متمرکز کرده تا روند تکامل سریع پکن را به عنوان یک قدرت فضایی مورد بررسی قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گرگوری گانیون، معاون عملیات‌های فضایی نیروی فضایی آمریکا در حوزه اطلاعات گفت: از دیدگاه اطلاعاتی، حدود نیمی از کاری که ما انجام می‌دهیم بر روی چین متمرکز است. حدود ۲۵ درصد از کاری که ما انجام می‌دهیم، هم روی روسیه تمرکز دارد و بسیاری از آن‌ها به دلیل درگیری کنونی یعنی جنگ در اوکراین باید انجام شود.

او افزود: و حدود ۲۵ درصد از کار‌هایی که ما انجام می‌دهیم، بر آنچه که ما "بقیه جهان" یا "بخش تجاری" می‌نامیم، متمرکز است، نه جاسوسی در بخش تجاری، بلکه فقط درک بخش تجاری از دیدگاه اطلاعاتی.

گانیون گفت که در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ متخصص اطلاعات فضایی در نیروی فضایی آمریکا وجود دارد و این سرویس در حال حاضر مزایایی را مشاهده می‌کند، به‌ویژه در رابطه با آموزش وزارت دفاع (پنتاگون) درباره تهدید‌های فزاینده علیه سیستم‌های فضایی ایالات متحده.

عملیات اطلاعاتی کلیدی نیروی فضایی آمریکا، مرکز ملی اطلاعات فضایی (NSIC) است که به عنوان دلتا ۱۸ تحت فرماندهی عملیات‌های فضایی هم شناخته می‌شود. این بخش در ژوئن ۲۰۲۲ در دیتون اوهایو برپا شد.

گاگنون خاطرنشان کرد: ان‌اس‌آی‌سی کار بسیار خوبی در درک این مجموعه گسترده‌تر از چین، روسیه، سایر نقاط جهان به‌علاوه حوزه‌های تجاری انجام می‌دهد تا ما شگفت‌زده نشویم. / برکینگ‌دیفنس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار