بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

تمرکز جاسوسان فضایی آمریکا بر فعالیت‌‌های چین

به گفته افسر ارشد اطلاعاتی آمریکا، نیروی فضایی نیمی از فعالیت‌های جمع‌آوری اطلاعات خود را بر روی چین متمرکز کرده تا روند تکامل سریع پکن را به عنوان یک قدرت فضایی مورد بررسی قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 09
کد خبر: ۱۹۸۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گرگوری گانیون، معاون عملیات‌های فضایی نیروی فضایی آمریکا در حوزه اطلاعات گفت: از دیدگاه اطلاعاتی، حدود نیمی از کاری که ما انجام می‌دهیم بر روی چین متمرکز است. حدود ۲۵ درصد از کاری که ما انجام می‌دهیم، هم روی روسیه تمرکز دارد و بسیاری از آن‌ها به دلیل درگیری کنونی یعنی جنگ در اوکراین باید انجام شود.

او افزود: و حدود ۲۵ درصد از کار‌هایی که ما انجام می‌دهیم، بر آنچه که ما "بقیه جهان" یا "بخش تجاری" می‌نامیم، متمرکز است، نه جاسوسی در بخش تجاری، بلکه فقط درک بخش تجاری از دیدگاه اطلاعاتی.

گانیون گفت که در حال حاضر بیش از ۱۵۰۰ متخصص اطلاعات فضایی در نیروی فضایی آمریکا وجود دارد و این سرویس در حال حاضر مزایایی را مشاهده می‌کند، به‌ویژه در رابطه با آموزش وزارت دفاع (پنتاگون) درباره تهدید‌های فزاینده علیه سیستم‌های فضایی ایالات متحده.

عملیات اطلاعاتی کلیدی نیروی فضایی آمریکا، مرکز ملی اطلاعات فضایی (NSIC) است که به عنوان دلتا ۱۸ تحت فرماندهی عملیات‌های فضایی هم شناخته می‌شود. این بخش در ژوئن ۲۰۲۲ در دیتون اوهایو برپا شد.

گاگنون خاطرنشان کرد: ان‌اس‌آی‌سی کار بسیار خوبی در درک این مجموعه گسترده‌تر از چین، روسیه، سایر نقاط جهان به‌علاوه حوزه‌های تجاری انجام می‌دهد تا ما شگفت‌زده نشویم. / برکینگ‌دیفنس

ارسال نظر