تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

حمله پهپادی اوکراین به «بلگورود» روسیه دفع شد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که حمله پهپادی ارتش اوکراین به منطقه «بلگورود» توسط سامانه‌های پدافند هوایی ارتش روسیه دفع شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 13
کد خبر: ۱۹۹۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر. وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که پدافند هوایی روسیه در ساعات اولیه امروز (یکشنبه، ۲۲ مرداد ماه)، یک پهپاد را بر فراز منطقه «بلگورود» روسیه ساقط کردند و ارتش اوکراین را به تلاش برای حمله به مواضع روسیه متهم کردند.

 

شبکه روسی «راشاتودی» گزارش کرد، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، گفت: «امروز در حدود ساعت ۰۴:۰۰ صبح به وقت محلی، تلاش رژیم کی‌یف برای حمله تروریستی به وسیله یک پهپاد علیه تأسیسات در قلمرو فدراسیون روسیه، خنثی شد».

 

بر اساس گزارش راشاتودی، مقام‌های نظامی ارتش روسیه اعلام کردند که حادثه فوق تلفات یا خساراتی به همراه نداشته است.

 

بعد از ظهر گذشته (شنبه)، «ویاچسلاو گلادکف» فرماندار منطقه‌ای بلگورود در کانال تلگرامی خود نوشت که یک پهپاد در منطقه «شبکینو» در نزدیکی مرز اوکراین ساقط شده است اما اطلاعاتی درباره این حادثه منتشر نکرد.

 

از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه سال گذشته میلادی، منطقه بلگورود به طور مکرر تحت حملات مرزی ارتش اوکراین قرار می‌گیرد و دهها نفر از غیرنظامیان در حملات پهپادی یا خمپاره‌ای ارتش اوکراین به این منطقه جان خود را از دست داده یا زخمی شده‌اند.

 

طی هفته‌های اخیر، ارتش اوکراین حملات پهپادی علیه مواضع روسیه را تشدید بخشیده است که همگی ناموفق بوده است. اواخر ماه گذشته، گلادکف گزارش کرد که ارتش کی‌یف‌، مهمات خوشه‌ای به منطقه بلگورود شلیک کرده است.

 

مقام‌های ارشد روسیه از جمله «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین و «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه فدراسیون روسیه حملات نیروهای اوکراینی به خاک این کشور را مصداق بارز تروریسم دولتی دانسته و خواستار توقف هرچه سریعتر آن شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار