یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

امیرعبداللهیان آخر هفته به عربستان می‌رود

امیرعبداللهیان آخر هفته به عربستان می‌رود روزنامه «الشرق الاوسط» از سفر وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران به عربستان در اواخر هفته جاری خبر داد و نوشت: او با همتای سعودی خود در ریاض دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» به نقل از منابع آگاه خود از سفر «حسین امیرعبداللهیان»، وزیر امور خارجه ایران به عربستان در اواخر هفته جاری خبر داد.

 

الشرق الاوسط نوشت: قرار است حسین امیرعبداللهیان در پایان هفته جاری به ریاض سفر کند و در این سفر با «فیصل بن فرحان» همتای سعودی خود دیدار و گفت‌وگو کند.

 

وزیر امور خارجه ایران روزهای گذشته در اظهاراتی با تایید اینکه به زودی شاهد تبادل سفیر بین عربستان و ایران خواهیم بود، گفته بود: در روزهای آینده سفیر ما به عربستان خواهد رفت و سفیر ریاض نیز به تهران خواهد آمد».

 

«ناصر کنعانی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز روز گذشته در نشست خبری هفتگی خود توضیح داده بود: امیرعبداللهیان در سفر خود به ریاض درباره مسائل دوجانبه و همچنین احیای همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف گفت‌وگو خواهد کرد و ان‌شاءالله بتوانیم به نتایج بهتری در ارتقای سطح روابط دو کشور و هدف‌گذاری انجام‌شده در این خصوص برسیم.

 

او درباره سفر آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان به عربستان تصریح کرده بود: دعوت پادشاه عربستان از رئیس‌جمهور برای سفر به این کشور به‌صورت رسمی انجام شده اما هنوز تاریخی برای انجام این سفر تعیین نشده است.

 

در پی توافق ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ ایران و عربستان در پکن دو طرف برای از سرگیری روابط دیپلماتیک بعد از هفت سال و سه ماه توافق کردند و مقرر شد وزرای خارجه پس از آن دیدار کنند که اولین دیدار در ۱۷ فروردین ماه انجام و بیانیه مشترکی صادر و بر آمادگی برای از بین بردن موانع پیش روی گسترش‌ همکاری‌ها تأکید شد.

 

سفارت عربستان در تهران، هفتهٔ گذشته براساس یادداشت رسمی ارسالی ازسوی این کشور رسماً آغاز به فعالیت کرد و به وزارت خارجه اطلاع رسانی شد. سرکنسولگری این کشور در مشهد هم براساس اطلاع رسمی طرف عربستانی از شنبهٔ گذشته در شهر مشهد آغاز به کار کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار