سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

منصوریان: چند بازیکن 10 میلیون دلاری داریم

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت:3-4 بازیکن فوق العاده خوب داریم و این نوید را می‌دهم که در سال‌های آینده 10 میلیون دلاری هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا منصوریان، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با صنعت نفت آبادان گفت: خوشحالم که در اولین کنفرانس در شهر خودمان اهواز، خدمت شما هستم. با توجه به اینکه ما سه تیم در استان هستیم، فکر می‌کنم یک دربی داریم و دربی خوزستان می‌شود اسمش را گذاشت. هفته‌ گذشته من بازی تیم آقای ویسی را نگاه کردم و خیلی سرحال و نترس بازی می‌کرد‌. به خاطر نترس بودنش بعد از خوردن گل اول، گل دوم و سوم را خورد. به همکارم، عبدالله ویسی، به دیده احترام نگاه می‌کنم، چون هم دوست خوبی برای من است و هم در استان خوزستان زحمات زیادی را برای تیم فوتبال استقلال خوزستان و باشگاه خودمان کشیده و خوشامد می‌گوییم به کاروانشان و امیدوارم میزبان خوبی برایشان باشیم.

منصوریان در خصوص وضعیت چمن ورزشگاه شهدای فولاد، گفت: دیروز هم در استادیوم اصلی تمرین کردیم. یک تشکر ویژه می‌کنم از مسئولین زمین‌هایی که ما در آنها بازی و تمرین می‌کنیم. زمین تمرینمان بعد از برگشتن از اردو فوق العاده خوب بوده است. امکانات سخت‌افزاری این تیم برای سرمربی‌ای مثل من که به سخت افزار اهمیت می‌دهم قابل احترام است.

او در مورد اینکه آیا همانند تیم‌های قبلی خود به جوان‌گرایی روی می‌آورد یا خیر گفت: من در بازی‌های دوستانه این موضوع را اثبات کردم. ما تعداد خروجی‌مان خیلی زیاد بود و کسانی را که خواستیم حفظ بکنیم بالای سی سال بودند، ولی در حال حاضر ۱۷ نفر در تیم من به عنوان جوان و نوجوان و بازیکن زیر ۲۳ سال تمرین می‌کنند. این نوید را می‌دهم که توسط دو بازیکن ما رکورد کوچک‌ترین بازیکن لیگ شکسته می‌شود. در این ۱۷ نفر، من فکر می‌کنم ۱۷ تا حزباوی را آماده داریم. ما شکل پایه‌هایمان را عوض می‌کنیم و آرام آرام آنها را به تیم اصلی‌مان تجویز می‌کنیم. به باشگاه قول دادم که ما از جنس حزباوی زیاد داشته باشیم. سه چهار بازیکن فوق العاده خوب داریم و این نوید را می‌دهم که در سال‌های آینده ده میلیون دلاری هستند.

سرمربی فولاد در مورد جوان‌هایش گفت: ما ذره‌بینی روی آنها هستیم. پیش از آنکه فصل تمام شود آنها بالاجبار باید در کلاس زبان بنشینند و در بحث درسشان نظارت داریم و به هنرستان فنی حرفه‌ای و دانشگاه علمی کاربردی می‌روند. ما به تورنمنت دیر آمدیم و مجبور بودیم به این شکل تیم را نگه داریم، اما شما خواهید دید که امسال ممکن است بازیکن ۱۶سال و دو ماه ما به زمین برود؛ در همین سه-چهار هفته آینده و حتی برای ده دقیقه. من نوید پنج، شش بازیکن بین پنج تا ده میلیون دلاری و ترانسفر شدن در آینده را می‌دهم. البته که باید مواظب زندگی شخصی آنها باشیم. اگر از دست سر بخورند هم ما مقصریم، هم باشگاه و هم خودشان.

او در پایان گفت: استارت یک روش جدیدی از فوتبال بازی کردن را فردا خواهید دید که در سال‌های اخیر هیچ تیمی بازی نکرده و سعی می‌کنیم برای اولین بار در فولاد تستش بکنیم‌./فارس

ارسال نظر