تهدید یک خاخام ارشد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد حذف بند ۲۱ طرح ترامپ در مورد عدم الحاق کرانه باختری با إعمال فشار نتانیاهو اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق

قتل فجیع شهروند آلمانی توسط دو نظامی آمریکایی

قتل فجیع شهروند آلمانی توسط دو نظامی آمریکایی دو نظامی آمریکایی یک شهروند جوان آلمانی را در غرب این کشور با ضربات چاقو به کام مرگ کشاندند و پلیس آلمان نیز پس از دستگیری این دو نظامی مجبور شد آن‌ها را به مقامات آمریکایی تحویل دهد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پلیس آلمان روز شنبه گفت که دو نظامی آمریکایی به دلیل قتل یک شهروند جوان آلمانی با چاقو در غرب این کشور دستگیر شده‌اند.

پلیس شهر تروس آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد در پی کشته شدن یک مرد جوان ۲۸ ساله، دو مظنون دستگیر شدند. این دو فرد از نظامیان آمریکایی بودند».

این حادثه قتل زمانی روی داد که شنبه شب میان چند نفر در یک رویداد تفریحی در شهر کوچک ویتلیش درگیری روی داد. این شهر در ایالت لینلند میان شهر تروس و کوبلنز قرار دارد.

پلیس بر اساس اظهارات شاهدان عینی گفت: «در جریان این درگیری، قربانی این حادثه تا حد مرگ چاقو خورد و چهار نفر، دو مرد و دو زن از محل وقوع جنایت فرار کرده‌اند».

پلیس اعلام کرد دو مردی که از صحنه وقوع جنایت قرار کردند، به سرعت شناسایی شدند. آن‌ها دو مرد ۲۵ و ۲۶ ساله بودند که پلیس آن‌ها را دستگیر کرد و آن‌ها را تحویل مقامات آمریکایی در آلمان دادند.

پلیس گفت که این دو نظامی طبق اساسنامه «پیمان آتلانتیک شمالی» مورد محاکمه قرار خواهند گرفت. «یواخیم رودنکرچ» شهردار شهر ویتلیچ گفت: «ما هرگز چیزی شبیه این را در اینجا تجربه نکرده بودیم».

آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم در آلمان نیروی نظامی مستقر کرده است، اما تعداد نظامیان آمریکایی در آلمان از زمان فروپاشی دیوار برلین کاهش یافت و از ۲۰۰ هزار نفر در سال ۱۹۹۰ به حدود ۳۴ هزار و پانصد نظامی در حال حاضر رسیده است. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار