صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

تعطیلی فعالیت های تجاری مرز مهران از فردا

تعطیلی فعالیت های تجاری مرز مهران از فردا فرماندار مهران با بیان اینکه از فردا هم بر اساس مصوبه ستاد اربعین استان تمامی فعالیت های تجازی از مرز مهران تا ۲۰ شهریورماه تعطیل و ممنوع خواهد بود، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر از مرز مهران تردد کرده اند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۰۰ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 21
کد خبر: ۲۰۰۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی عباس شفیعی اظهار کرد: مسوولان استان و مردم عزیز مهران و موکب داران در تلاش و تکاپو هستند که همه امکانات را برای پذیرایی و استقبال و خادمی زوار اربعین فراهم کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه زیرساختی نیز تمام امکانات برای تسهیل در تردد زوار ایجاد شده است، افزود: تمامی حسینیه ها، مساجد، تکایا، زائرسراها، پارکینگ های خودرو، مهمانسراهای شهر مهران آماده پذیرایی از زوار اربعین حسینی هستند.

فرماندار مهران با اشاره به اینکه گیت های خروجی از مرز مهران در حالت عادی ظرفیت تردد تا ۵۰ هزار نفر را دارد، ابراز کرد: برای زمان هایی که تراکم جمعیت در مرز مهران از این میزان بیشتر می شود نیز ۶۳ گیت خروجی در این مرز آماده داریم که برای خروج روزانه تا ۳۰۰ هزار نفر آمادگی لازم وجود دارد.

شفیعی یادآور شد: درب های خروج در مرز مهران به طرف مرز زرباطیه عراق از ۲ درب به پنج درب افزایش یافته است و بر این اساس مشکلی در تردد زوار برای ورود به کشور عراق در آن طرف مرز هم نخواهیم داشت.

وی ابراز کرد: با هماهنگی های انجام شده با طرف عراقی، بخش کنترل گذرنامه مرز رباطیه از سریال خوان به بارکدخوان تغییر یافته و بر این اساس کنترل گذرنامه ها در آن سوی مرز به زیر ۱۰ ثاینه کاهش خواهد یافت.

فرماندار مهران یادآور شد: از مردم عزیز و زوار گرامی درخواست می شود که برنامه های سفر خود را به مهران به گونه ای مدیریت کنند که در ساعت های پایانی روز و یا صبح زود به مرز مهران برسند که گرمای مهران آنها ار آزار ندهد.

شفیعی افزود: همانطور که معاون سیاسی و امنیتی استاندار ایلام نیز اعلام کردند اتباع خارجی برای سفر به کشور عراق بایستی به مرز چذابه مراجعه کنند و از مراجعه به مرز مهران خودداری کنند چرا که کشور عراق از مرز مهران پذیران آنان نخواهد بود.

وی با بیان اینکه تردد از مرز مهران برای زوار با خودروی شخصی ممنوع بوده است و بر اساس اعلام کشور عراق از ابتدای ماه صفر تردد زوار با خودروی شخصی از مرز مهران ممنوع است.

فرماندار مهران گفت: اتوبوس های شهری به تعداد کافی در پارکینگ اربعین و پایانه برکت برای انتقال زوار به مرز مهران فراهم شده و همه امکانات لازم برای برگزاری کنگره عظم اربعین حسینی فراهم است.

شفیعی با بیان اینکه در پایانه مرزی مهران نیز تمام امکانات لازم از جمله آب خنک، سردخانه، اتاق سرد، جت فن ها و مه پاش ها نصب و مستقر شده است، خاطرنشان کرد: از فردا هم بر اساس مصوبه ستاد اربعین استان کلیه فعالیت های تجازی از مرز مهران تا ۲۰ شهریورماه تعطیل و ممنوع خواهد بود.

وی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تا ساعت ۱۰ شب یکشنبه ۲۹ مردادماه نیز ۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر از مرز مهران و پایانه مرزی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی برای زیارت عتبات عالیات تردد داشته اند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار