کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

صنایع دفاعی، نمادی از استقلال صنعتی کشور است

رییس قوه قضاییه گفت: صنایع دفاعی، نماد و نمودی از استقلال صنعتی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 24
کد خبر: ۲۰۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت الله سیدابراهیم رئیسی در جریان بازدید از نمایشگاه صنایع دفاعی با تبریک هفته دولت، تصریح کرد: حقیقتا جلوه «ما می‌توانیم» را در بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی کشور دیدیم و این نشان می‌دهد که جوانان این کشور، فرمایشات راهبردی مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا را با تمام وجود باور کرده‌اند.

 

رئیس قوه قضاییه باور و اتکا بر داشته های خود و ارتقای سطح استقلال، عزت و اقتدار را از برجسته ترین مولفه های صنایع دفاعی دانست و افزود: صنایع دفاعی، نماد و نمودی از استقلال صنعتی کشور است و نشان می دهد که با بهره‌مندی از افکار و اندیشه های بلند بویژه نیروی متراکم جوان در کشور و باور به دستیابی به پیچیده ترین صنایع هم به لحاظ نرم افزاری و هم سخت افزاری، می توانیم استقلال اقتصادی، صنعتی و کشاورزی را در همه حوزه ها تضمین کرد.

 

رئیسی با بیان اینکه حرکت جوانان ما در صنایع دفاعی، امید جدی در مردم و یاس و ناامیدی در دشمن ایجاد کرده است، اظهار کرد: به وزیر محترم دفاع هم گفتم که اقدام جوانان عزیز ما در سرنگون‌سازی پهپاد آمریکایی، میزان ارتقای سطح اقتدار و توانمندی ایران را به تمام مسلمانان و آزادمردان و آزادزنان جهان نشان داد.

 

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: قطعا این صنایع که مبتنی بر دانش، تخصص، ابتکار، خلاقیت و فناوری بومی است، کاملا در دل ملت ایران و طرفداران انقلاب در عالم که تداوم راهبردی جمهوری اسلامی به شمار می‌آیند، موجب امید و شادمانی خواهد بود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار