الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد

رونمایی از سامانه‌های پدافند هوایی «فاطر 1» و «ثاقب 1» یمن

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در کنفرانسی خبری توضیحاتی درباره توانایی‌های پدافند هوایی ارتش این کشور، ارائه و از دو سامانه در این رابطه رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 24
کد خبر: ۲۰۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر ، «یحیی سریع» سخنگوی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در کنفرانسی خبری به تشریح آخرین دستاوردهای ارتش یمن بویژه پدافند هوایی این کشور پرداخت.

 

وی اعلام کرد؛ فرماندهی کل نیروهای مسلح کاملا آگاه است که عملیات بازسازی توانایی‌های دفاعی از نقطه صفر آغاز شد اما سختی‌ها را پشت سر گذاشت.

 

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: امروز از سامانه پدافند هوایی و نتایج عملکرد نیروهای دفاع هوایی برای مقابله با ائتلاف رونمایی خواهیم کرد.

 

سریع ادامه داد، نیروهای پدافند هوایی یمن موفق شده دو سامانه پدافند هوایی را ارتقا داده و از این سامانه‌ها در نبرد استفاده شده است.

 

وی در ادامه توضیحاتی از تصاویر پخش شده برای رونمایی از سامانه پدافند هوایی «فاطر 1» ارائه داد و افزود، فاطر 1 که از سال 2017 به کار گرفته شده موفق شده با جنگنده‌های دشمن از نوع «اف 16، اف 15 و میراژ و تایفون» مقابله کند.

رونمایی از سامانه‌های پدافند هوایی «فاطر 1» و «ثاقب 1» یمن

در این کنفرانس خبری فیلمی درباره لحظه ساقط شدن پهپاد آمریکایی «MQ9» وسیله فاطر 1 به نمایش گذاشته و اعلام شد این سامانه در ماه جولای نیز یک پهپاد دیگر آمریکا از همین نوع را ساقط کرده است.

 

دیگر سامانه پدافند هوایی که در این کنفرانس خبری از آن رونمایی شود «ثاقب 1» نام داشت. سریع گفت، این سامانه از 2017 به خدمت گرفته شده و در شش سپتامبر موفق شد با بالگرد آپاچی در شهر الحدیده مقابله کند.

وی در ادامه گفت، جنگنده‌های ائتلاف متجاوز در 45 عملیات مختلف هدف قرار گرفتند، برخی از آنها ساقط شده اند و برخی آسیب دیده‌اند.

 

رونمایی از سامانه‌های پدافند هوایی «فاطر 1» و «ثاقب 1» یمن

 

سریع اعلام کرد: نیروهای دفاع هوایی در 49 عملیات بالگردهای آپاچی را هدف قرار دادند و 17 بالگرد را ساقط کردند.

وی تأکید کرد، سامانه‌های پدافند هوایی قادر به مقابله با انواع جنگنده‌های شناسایی و هجومی در مناطقی است که این سامانه‎ها مستقر هستند و بزودی از سه سامانه پدافند هوایی دیگر نیز رونمایی خواهد شد.

 

یحیی سریع تصریح کرد، همانطور که سال 2018 سال موشک‌های بالستیک و سال جاری سال پهپاد بود، سال آینده ان شاءالله سال پدافند هوایی خواهد بود.

 

پدافند هوایی ارتش یمن بامداد چهارشنبه هفته گذشته یک فروند پهپاد آمریکایی از نوع «MQ9»، ساخت آمریکا را در استان ذمار را سرنگون کرد.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار