قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | جزئیات کامل انواع سوت پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵

جاده برکت در مرز خسروی افتتاح شد

جاده برکت در مرز خسروی افتتاح شد جاده برکت به منظور جداسازی مسیر ترانزیت کالا از مسیر تردد زوار در مرز خسروی افتتاح شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 25
کد خبر: ۲۰۱۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد نظر عظیمی فر در حاشیه ائین افتتاح این پروژه از جاده برکت به عنوان یکی از اقدامات خوب و راهبردی نام برد و اظهار کرد: این پروژه خدمتی مهم و ضروری برای ایمنی سفر زائرین و تضمینی برای صادرات استان به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه با افتتاح این پروژه مسیر تردد زوار از ترانزیت کالا از مرز خسروی از هم جدا می‌شود، افزود: این پروژه ظرف مدت چهل روز با کار جهادی و تلاش شبانه روزی با همت قرارگاه نجف اشرف سپاه پاسداران احداث شد.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: با اجرای این پروژه حتی در ایام اربعین هم روند صادرات و واردات استان از مرز خسروی متوقف نمی‌شود.

سردار محمد نظر عظیمی اقدامات انجام شده برای ایام اربعین امسال در استان را بسیار ارزشمند توصیف کرد و افزود: امیدواریم با توجه به اقدامات انجام شده مرز خسروی بازهم جایگاه گذشته خود را در تردد زوار بدست آورد.

وی یادآورشد: تاکنون در هیچ مقطع و دورانی به این اندازه برای اربعین روی جاده‌ها و زیرساخت‌های مرز خسروی کار نشده است.

عظیمی فر با بیان اینکه پروژه جاده برکت به طول ۳.۴ کیلومتر ظرف مدت چهل روز احداث شد، اظهار کرد: این پروژه قرار بود برای ایام اربعین افتتاح شود، اما ۱۴ روز زودتر از موعد مقرر افتتاح و زیر بار ترافیکی رفت.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای نجف اشرف در ادامه با بیان اینکه این جاده مسیر ترانزیتی مرز خسروی را از مسیر مسافری جدا خواهد کرد و زوار عتبات عالیات با امنیت بیشتری به سمت مرز تردد می‌کنند. تصریح کرد: این پروژه با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در عملیات خاکی به پایان رسید و از آنجایی به دلایل فنی در فصل مناسبی برای روکش آسفالت آن قرار نداریم، این اقدام به فصل پاییز موکول می‌شود.
سردار عظیمی فر در پایان اظهار داشت: با این وجود این جاده از کیفیت مناسبی برای تردد کامیون‌ها و ماشین‌های سنگین برخوردار است و در حال حاضر تردد در آن صورت می‌گیرد و هیچ مشکلی ندارد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار