نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

پوتین به واگنرها دستور داد سوگند وفاداری امضا کنند

پوتین به واگنرها دستور داد سوگند وفاداری امضا کنند رئیس‌جمهور روسیه به نیروهای گروه نظامی واگنر که رئیس خود را در سانحه هوایی از دست دادند، دستور داد سوگند وفاداری به دولت امضا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از سقوط هواپیمای «یِوگنی پریگوژین» رهبر گروه نظامی خصوصی واگنر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به نیروهای این گروه دستور داد سوگند وفاداری به دولت روسیه امضا کنند.

 

شامگاه چهارشنبه بود که منابع محلی از سقوط یک هواپیما در حومه منطقه مسکو خبر دادند که طبق گزارش‌ها، پریگوژین هم مسافر آن بود. پوتین پنجشنبه در اولین واکنش به این خبر، درگذشت سرنشین‌های هواپیما را به خانواده‌های آن‌ها تسلیت گفت.

 

رئیس‌جمهور روسیه فرمان مذکور برای اعمال فوری را جمعه بعد از آن امضا کرد که سخنگوی کرملین (کاخ ریاست‌جمهوری روسیه) گفت ادعاهای غرب مبنی بر این که پریگوژین به دستور مسکو کشته شده، دروغ محض است.

 

به تحلیل رویترز، سوگند اجباری برای کارکنان واگنر و سایر پیمانکاران نظامی خصوصی اقدامی آشکار برای کنترل شدیدتر دولت روسیه بر چنین گروه‌هایی بود.

 

این فرمان که روی وبسایت کرملین قرار گرفت، هر کسی را که به نمایندگی از ارتش روسیه کاری انجام می‌دهد یا از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین حمایت می‌کند، ملزم به سوگند رسمی وفاداری به روسیه می‌کند. متن سوگند شامل بندی است که در آن کسانی که این سوگند را می‌پذیرند، قول می‌دهند از دستورات فرماندهان و رهبران ارشد با جدیت پیروی کنند.

 

رئیس گروه واگنر در ماه ژوئن شورشی مسلحانه را علیه مسکو آغاز کرد که به سرعت با میانجیگری رئیس‌جمهور بلاروس پایان یافت. «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در آن زمان در تشریح دلیل شکست شورش گروه نظامی خصوصی واگنر در یک نشست خبری گفت دلیل شکست این توطئه برای بی‌ثبات کردن روسیه این بود که نظامیان ارتش روسیه به سوگند و وظایف نظامی‌شان پایبند ماندند.

 

گروه واگنر تنها تشکیلات نظامی بود که از امضای قرارداد با وزارت دفاع روسیه کمی قبل از شورش سرباز زده بود. مسکو بعد از پایان شورش گفت اعضای این گروه در صورت تمایل به ادامه همکاری با وزارت دفاع روسیه باید با آن قرارداد امضا کنند یا به بلاروس بروند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار