وزیر خارجه هند خطاب به آمریکا: اگر در خرید نفت از ما مشکلی دارید، آن را نخرید؛ هیچکس شما را مجبور نمی‌کند حذف ۲ صفر از پول ملی سوریه / حذف عکس بشار اسد از اسکناس بازداشت مردی که خط لوله «نورد استریم» را منفجر کرد تا با اختلال در صادرات گاز به اروپا، مسکو تحت فشار قرار بگیرد آمار خبرنگاران شهید در غزه به ۲۴۰ نفر رسید امضای توافقنامه شراکت نظامی میان عربستان و آمریکا اوکراین: «زلنسکی» آماده است تا در مورد مسائل ارضی از طریق تماس، بحث کند رئیس‌جمهور لبنان: از طرح منطقه حائل اسرائیل در جنوب اطلاعی نداریم واشنگتن‌پست: ترامپ از برقراری صلح میان روسیه و اوکراین ناامید شده است نیرو‌های مسلح عراق: داعش خطری ندارد و تهدیدی برای ما محسوب نمی‌شود تشکیلات خودگردان فلسطین: در نتیجه حملات اسراییل، بیش از ۱۰ درصد جمعیت غزه به شهادت رسیده یا زخمی شده‌اند روسیه: دو روستای «سردنه» و «کلبان بیک» را در منطقه «دونتسک» اوکراین، در اختیار گرفتیم اولیانوف: ۳ کشور اروپایی از نظر حقوقی حق راه‌اندازی اسنپ‌بک را ندارند هلاکت تروریست‌های داعش در حمله هوایی در شمال عراق

پوتین به واگنرها دستور داد سوگند وفاداری امضا کنند

رئیس‌جمهور روسیه به نیروهای گروه نظامی واگنر که رئیس خود را در سانحه هوایی از دست دادند، دستور داد سوگند وفاداری به دولت امضا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 26
کد خبر: ۲۰۱۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از سقوط هواپیمای «یِوگنی پریگوژین» رهبر گروه نظامی خصوصی واگنر، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه به نیروهای این گروه دستور داد سوگند وفاداری به دولت روسیه امضا کنند.

 

شامگاه چهارشنبه بود که منابع محلی از سقوط یک هواپیما در حومه منطقه مسکو خبر دادند که طبق گزارش‌ها، پریگوژین هم مسافر آن بود. پوتین پنجشنبه در اولین واکنش به این خبر، درگذشت سرنشین‌های هواپیما را به خانواده‌های آن‌ها تسلیت گفت.

 

رئیس‌جمهور روسیه فرمان مذکور برای اعمال فوری را جمعه بعد از آن امضا کرد که سخنگوی کرملین (کاخ ریاست‌جمهوری روسیه) گفت ادعاهای غرب مبنی بر این که پریگوژین به دستور مسکو کشته شده، دروغ محض است.

 

به تحلیل رویترز، سوگند اجباری برای کارکنان واگنر و سایر پیمانکاران نظامی خصوصی اقدامی آشکار برای کنترل شدیدتر دولت روسیه بر چنین گروه‌هایی بود.

 

این فرمان که روی وبسایت کرملین قرار گرفت، هر کسی را که به نمایندگی از ارتش روسیه کاری انجام می‌دهد یا از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین حمایت می‌کند، ملزم به سوگند رسمی وفاداری به روسیه می‌کند. متن سوگند شامل بندی است که در آن کسانی که این سوگند را می‌پذیرند، قول می‌دهند از دستورات فرماندهان و رهبران ارشد با جدیت پیروی کنند.

 

رئیس گروه واگنر در ماه ژوئن شورشی مسلحانه را علیه مسکو آغاز کرد که به سرعت با میانجیگری رئیس‌جمهور بلاروس پایان یافت. «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه در آن زمان در تشریح دلیل شکست شورش گروه نظامی خصوصی واگنر در یک نشست خبری گفت دلیل شکست این توطئه برای بی‌ثبات کردن روسیه این بود که نظامیان ارتش روسیه به سوگند و وظایف نظامی‌شان پایبند ماندند.

 

گروه واگنر تنها تشکیلات نظامی بود که از امضای قرارداد با وزارت دفاع روسیه کمی قبل از شورش سرباز زده بود. مسکو بعد از پایان شورش گفت اعضای این گروه در صورت تمایل به ادامه همکاری با وزارت دفاع روسیه باید با آن قرارداد امضا کنند یا به بلاروس بروند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار