استفاده چین از فناوری حفاری هدایت هوشمند برای ارتقای امنیت انرژی-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

استفاده چین از فناوری حفاری هدایت هوشمند برای ارتقای امنیت انرژی

فناوری حفاری هدایت هوشمند، یک فناوری راهبردی ابداع شده توسط آکادمی علوم چین است که به ارتقای امنیت انرژی در این کشور کمک شایانی کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 27
کد خبر: ۲۰۱۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، فناوری حفاری هدایت هوشمند، پیشرفت‌های قابل توجهی به منظور استخراج نفت از چاه‌های نفت و گاز منطقه خودمختار سین کیانگ در شمال غربی چین به ارمغان آورده است.

 

مقامات چینی می‌گویند استفاده از تجهیزات پیشرفته و تحقیقات مربوط بع آن برای حفاظت از منابع انرژی چین مهم است. این فناوری پیشرفته شامل تصویربرداری الکترومغناطیسی از میزان مقاومت لایه های مختلف زمین و ناوبری دقیق سه بعدی تا رسیدن به نقطه هدف است.

 

از این طریق درک دقیق موقعیت و ساختارهای مخازن نفت و گاز زیرزمینی ممکن شده و در عین حال مته‌ها با دقت به موقعیت ذخائر نفت و گاز هدایت می شوند و استخراج صیانتی و صنعتی با بازده بالا ممکن می‌شود.

 

آزمایش این روش در اوایل آگوست امسال، نتایج چشمگیری را نشان داد. این چاه روزانه 13.5 تن نفت و 42000 متر مکعب گاز طبیعی تولید کرد که حدود پنج برابر چاه‌های مجاور بود.

 

این اولین تلاش موفقیت آمیز برای استخراج نفت و گاز از این مخازن خاص است، که اثبات کننده کارآیی فناوری نوظهور مذکور است که حفاری کارآمد و کم هزینه برای استخراج منابع عمیق نفت و گاز چین را ممکن می‌سازد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده