وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

وزیر خارجه لیبی از کار تعلیق شد

دولت وحدت ملی لیبی وزیر خارجه خود را به خاطر دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رُم از کار تعلیق کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال دیدار «نجلا المنقوش» وزیر خارجه دولت وحدت ملی(مستقر در طرابلس) با «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رم، رئیس دولت وحدت ملی این کشور وی را از پست خود تعلیق و او را برای تحقیق به سازمانهای نظارتی معرفی کرد.

 

وزارت خارجه لیبی نیز با انتشار بیانیه‌ای درباره این دیدار جنجالی که خشم مردم لیبی و احزاب سیاسی این کشور را برانگیخته است گفته؛ آنچه در رُم رخ داد یک جلسه غیررسمی بود که از قبل برنامه‌ای برای آن چیده نشده بود.

 

در این بیانیه آمده است، نجلا المنقوش وزیر امور خارجه لیبی، مطابق با رویکرد دولت، از برگزاری دیدار با هر فردی که اسرائیل را نمایندگی کند خودداری کرده است.

 

الی کوهن روز یکشنبه(دیروز) از دیدارش با المنقوش خبر داده و گفت که این دیدار هفته پیش در رم پایتخت ایتالیا برگزار شد. وی این دیدار را تاریخی توصیف کرد.

 

شامگاه یک شنبه مردم لیبی با برگزاری تظاهراتی دیدار نجلاء المنقوش با الی کوهن همتای صهیونیست او را محکوم کردند.

 

تظاهرات‌کنندگان در شهر الزاویه و تاجوراء پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند و کاربران لیبی نیز در شبکه‌های اجتماعی این دیدار را محکوم کرده و آن را خیانت خواندند.

 

بنابر گزارش شبکه المیادین، حزب «العدالة و البناء»(عدالت و سازندگی) لیبی نیز دیدار کوهن و المنقوش را محکوم کرده و خواستار برکناری فوری المنقوش شد.

 

این حزب همچنین خطاب به نخست وزیر لیبی تأکید کرد: «این اقدام اهانت‌آمیز به احساسات همه مردم لیبی ایجاب می‌کند که در مورد آن در رسانه‌ها توضیحات کافی داده شود»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار