معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود فایننشال‌تایمز: ترامپ شخصا به اعراب تضمین داده اسرائیل بار دیگر جنگ را شروع نمی‌کند نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم

وزیر خارجه لیبی از کار تعلیق شد

دولت وحدت ملی لیبی وزیر خارجه خود را به خاطر دیدار با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رُم از کار تعلیق کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال دیدار «نجلا المنقوش» وزیر خارجه دولت وحدت ملی(مستقر در طرابلس) با «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در رم، رئیس دولت وحدت ملی این کشور وی را از پست خود تعلیق و او را برای تحقیق به سازمانهای نظارتی معرفی کرد.

 

وزارت خارجه لیبی نیز با انتشار بیانیه‌ای درباره این دیدار جنجالی که خشم مردم لیبی و احزاب سیاسی این کشور را برانگیخته است گفته؛ آنچه در رُم رخ داد یک جلسه غیررسمی بود که از قبل برنامه‌ای برای آن چیده نشده بود.

 

در این بیانیه آمده است، نجلا المنقوش وزیر امور خارجه لیبی، مطابق با رویکرد دولت، از برگزاری دیدار با هر فردی که اسرائیل را نمایندگی کند خودداری کرده است.

 

الی کوهن روز یکشنبه(دیروز) از دیدارش با المنقوش خبر داده و گفت که این دیدار هفته پیش در رم پایتخت ایتالیا برگزار شد. وی این دیدار را تاریخی توصیف کرد.

 

شامگاه یک شنبه مردم لیبی با برگزاری تظاهراتی دیدار نجلاء المنقوش با الی کوهن همتای صهیونیست او را محکوم کردند.

 

تظاهرات‌کنندگان در شهر الزاویه و تاجوراء پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند و کاربران لیبی نیز در شبکه‌های اجتماعی این دیدار را محکوم کرده و آن را خیانت خواندند.

 

بنابر گزارش شبکه المیادین، حزب «العدالة و البناء»(عدالت و سازندگی) لیبی نیز دیدار کوهن و المنقوش را محکوم کرده و خواستار برکناری فوری المنقوش شد.

 

این حزب همچنین خطاب به نخست وزیر لیبی تأکید کرد: «این اقدام اهانت‌آمیز به احساسات همه مردم لیبی ایجاب می‌کند که در مورد آن در رسانه‌ها توضیحات کافی داده شود»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار