هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

جنگنده‌های آمریکایی حریم هوایی سوریه را نقض کردند

جنگنده‌های آمریکایی حریم هوایی سوریه را نقض کردند وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که جنگنده‌ها و پهپادهای ائتلاف آمریکا طی 24 ساعت گذشته 14 بار حریم هوایی سوریه را نقض کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز آشتی روسیه در سوریه وابسته به وزارت دفاع این کشور روز یک شنبه اعلام کرد که جنگنده‌ها و پهپادهای ائتلاف آمریکایی طی 24 ساعت گذشته 14 بار حریم هوایی سوریه را نقض کرده‌اند.

 

«وادیم کولیت» معاون این مرکز روسی در سوریه گفت: سه جفت جنگنده اف-16، سه جفت جنگنده اف-35 به همراه دو هواپیمای بدون سرنشین چندجانبه MQ-1C حریم هوایی سوریه را در منطقه التنف که یک مسیر هوانوردی بین‌المللی است نقض کردند.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، به گفته کولیت، این پرنده‌ها 14 بار پروتکل 9 دسامبر 2019 در زمینه مناطق بدون تنش را در آسمان سوریه نقض کرده‌اند. وی همچنین تاکید کرد که هواپیماهای ائتلاف همچنان به خلق موقعیتهای خطرناک هوایی در آسمان سوریه ادامه می‌دهند و پروتکلهای فیمابین را نقض می‌کنند.

 

مرکز آشتی سوریه روز جمعه نیز از رویارویی خطرناک جنگنده‌های اف-۳۵ ائتلاف آمریکا با جنگنده روسیه‌ای در سوریه خبر داده بود.

 

این مرکز در بیانیه‌ای گزارش داد: «ساعت ۹:۳۲ صبح ۲۵ اوت دو جنگنده اف-۳۵ ائتلاف آمریکا به طرز خطرناکی به یک هواپیمای سوخو-۳۵ نزدیک شدند.»

 

در ادامه این بیانیه آمده است: «هواپیمای روسیه در حال حرکت در طول مرز جنوبی سوریه در ارتفاق ۶۵۰۰ متری در منطقه التنف بود. خلبان روسیه‌ای با مانور حرفه‌ای و انجام اقدامات به موقع از برخورد هواپیماها جلوگیری کرد.»

 

ائتلاف آمریکایی موسوم به ائتلاف ضدداعش طی ماههای تحرکات نظامی خود را در سوریه افزایش داده است. برخی منابع خبری روز گذشته گزارش دادند که شماری از نمایندگان کنگره آمریکا در اقدامی بی‌سابقه در 10 سال گذشته بدون موافقت دولت سوریه به صورت غیرقانونی وارد خاک این کشور شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار