دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

سارق ۱۶ ساله حساب‌های بانکی بازداشت شد

نوجوان ۱۶ ساله‌ای که با ترغیب مردم، آنها را از طریق شبکه‌های اجتماعی، وارد درگاه خرید اینترنتی نموده و حساب‌های آنها را خالی می‌نمود بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضور فزاینده اقشار جامعه در شبکه‌های اجتماعی موجب افزایش جرائمی اینترنتی در طول سال‌های اخیر شده است، امری که بر دامنه رجوع به پلیس فتا جهت چاره‌یابی از سوی مال باختگان را افزایش داده است.


بر اساس گزارشی که ایرنا منتشر نموده، نوجوان ۱۶ ساله‌ای که با سرقت اطلاعات کارت بانکی افراد اقدام به ۲۱ فقره برداشت غیر مجاز از حساب مردم در سطح کشور کرده بود، در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز دستگیر شده است.


سرهنگ مهدی فضل علیشاه ، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در این رابطه اظهار داشت: در پی مراجعه فردی به پلیس فتا و اعلام شکایت مبنی بر این که طی ۲ مرحله مبلغ ۲۵ میلیون ریال به صورت غیر مجاز از کارت بانکی وی برداشت شده ، پیگیری موضوع در دستورکار پلیس فتا شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.

 

کارشناسان پلیس فتا در بررسی‌های اولیه متوجه شدند که این مبلغ از حساب نامبرده برداشت و به حساب فرد دیگری واریز شده که پس از دعوت به پلیس فتا در خصوص موضوع اظهار بی اطلاعی کرد.

 

با توجه به این که تحقیقات نیز صحت گفته‌های وی را تایید می‌کرد بررسی‌ها وارد مرحله جدیدتری شد و با انجام اقدامات پلیسی در نهایت محرز شد که فردی که به حساب بانکی وی دسترسی داشته و از کارت بانکی اش سوء استفاده کرده، پسر ۱۶ ساله او است که بلافاصله با هماهنگی‌های صورت گرفته در شهر جدید هشتگرد دستگیر شد.

 

نامبرده پس از انتقال به پلیس فتا شهرستان ساوجبلاغ ابتدا منکر هرگونه برداشت اینترنتی شد اما در مواجهه با مستندات موجود، به ۲۱ فقره کلاهبرداری اینترنتی با سوء استفاده از اطلاعات حساب افراد در شهرهای مختلف کشور اعتراف کرد.

 

فضل علیشاه افزود: این پسر ۱۶ ساله با تبلیغات خرید اپلیکیشن در گروه های شبکه های اجتماعی، افراد را ترغیب به ورود به درگاه خرید اینترنتی می کرد و از این طریق اطلاعات حساب طعمه های خود را به سرقت برده و پس از آن حساب آن ها را خالی می کرد که تلاش برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار