مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است تنبیه بدنی دانش آموز بوکانی؛ معاون مدرسه برکنار شد هشدار هواشناسی درباره باران، صاعقه و کاهش دما در ۱۲ استان کشور هواشناسی: تهران آخر هفته چهار درجه سرد می‌شود اعلام زمان برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ ایتا از دسترس خارج شد انحلال شورای شهر کرمانشاه رسماً ابلاغ شد جزئیات بازداشت ۱۳ نفر در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه اعلام نتایج نهایی پذیرش دانشجو–معلم ۱۴۰۴ / جزئیات ثبت نام در دانشگاه فرهنگیان + لینک جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود

سارق ۱۶ ساله حساب‌های بانکی بازداشت شد

نوجوان ۱۶ ساله‌ای که با ترغیب مردم، آنها را از طریق شبکه‌های اجتماعی، وارد درگاه خرید اینترنتی نموده و حساب‌های آنها را خالی می‌نمود بازداشت شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 26
کد خبر: ۲۰۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حضور فزاینده اقشار جامعه در شبکه‌های اجتماعی موجب افزایش جرائمی اینترنتی در طول سال‌های اخیر شده است، امری که بر دامنه رجوع به پلیس فتا جهت چاره‌یابی از سوی مال باختگان را افزایش داده است.


بر اساس گزارشی که ایرنا منتشر نموده، نوجوان ۱۶ ساله‌ای که با سرقت اطلاعات کارت بانکی افراد اقدام به ۲۱ فقره برداشت غیر مجاز از حساب مردم در سطح کشور کرده بود، در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز دستگیر شده است.


سرهنگ مهدی فضل علیشاه ، فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در این رابطه اظهار داشت: در پی مراجعه فردی به پلیس فتا و اعلام شکایت مبنی بر این که طی ۲ مرحله مبلغ ۲۵ میلیون ریال به صورت غیر مجاز از کارت بانکی وی برداشت شده ، پیگیری موضوع در دستورکار پلیس فتا شهرستان ساوجبلاغ قرار گرفت.

 

کارشناسان پلیس فتا در بررسی‌های اولیه متوجه شدند که این مبلغ از حساب نامبرده برداشت و به حساب فرد دیگری واریز شده که پس از دعوت به پلیس فتا در خصوص موضوع اظهار بی اطلاعی کرد.

 

با توجه به این که تحقیقات نیز صحت گفته‌های وی را تایید می‌کرد بررسی‌ها وارد مرحله جدیدتری شد و با انجام اقدامات پلیسی در نهایت محرز شد که فردی که به حساب بانکی وی دسترسی داشته و از کارت بانکی اش سوء استفاده کرده، پسر ۱۶ ساله او است که بلافاصله با هماهنگی‌های صورت گرفته در شهر جدید هشتگرد دستگیر شد.

 

نامبرده پس از انتقال به پلیس فتا شهرستان ساوجبلاغ ابتدا منکر هرگونه برداشت اینترنتی شد اما در مواجهه با مستندات موجود، به ۲۱ فقره کلاهبرداری اینترنتی با سوء استفاده از اطلاعات حساب افراد در شهرهای مختلف کشور اعتراف کرد.

 

فضل علیشاه افزود: این پسر ۱۶ ساله با تبلیغات خرید اپلیکیشن در گروه های شبکه های اجتماعی، افراد را ترغیب به ورود به درگاه خرید اینترنتی می کرد و از این طریق اطلاعات حساب طعمه های خود را به سرقت برده و پس از آن حساب آن ها را خالی می کرد که تلاش برای شناسایی مالباختگان ادامه دارد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار