فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

گفت‌وگوی نتانیاهو و زلنسکی بعد از ۹ ماه

گفت‌وگوی نتانیاهو و زلنسکی بعد از ۹ ماه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بعد از گذشت ۹ ماه از سردی روابط با اوکراین، در تماسی تلفنی با رئیس جمهور اوکراین درباره تداوم کمک‌های تل‌آویو به کی‌یف اطمینان داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 08
کد خبر: ۲۰۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های صهیونیستی روز گذشته، پنجشنبه اعلام کردند که بعد از گذشت ۹ماه از سردی در روابط رژیم اشغالگر و اوکراین، گفت‌وگویی تلفنی بین «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر تل‌آویو و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین انجام شد.

 

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «آی۲۴»، در این گفت‌وگو نتانیاهو به زلنسکی درباره ادامه کمک‌های رژیم صهیونیستی به اوکراین از جمله پناهندگان به سرزمین‌های اشغالی، تداوم روند تقویت کمک‌ها و توسعه سیستم‌های دفاع مدنی اطمینان داده است.

 

براساس گزارش رسانه‌های عبری، پیشنهاد این تماس تلفنی را وزیر امور قدس و سنت‌های رژیم ارائه کرده و گفته است: به خاطر این گفت‌وگوی نتانیاهو با زلنسکی تشکر می‌کنم؛ این گام مهمی برای بهبود روابط بین دولت‌ها و مردم است.

 

این وزیر صهیونیست اذعان می‌کند: من از نتانیاهو برای پیوستن به تلاش‌ها برای کمک به سفر ده‌ها هزار یهودی مذهبی به مراسم آغاز سال عبری تشکر می‌کنم؛ این کار از بروز بحران در مرزهای اوکراین جلوگیری می‌کند.

 

وی افزود: ما امیدواریم با «ایلی کوهن»، وزیر امورخارجه، بتوانیم عبور و مرور از طریق مولداوی، لهستان و مجارستان را تسهیل کنیم؛ جایی که ما به ترتیباتی برای فعالیت مرزی دست یافته‌ایم.

 

این اولین گفت‌وگوی تلفنی بین نتانیاهو و زلنسکی در ۹ماه گذشته، پس از ناامیدی و خشم شدید طرف اوکراینی از کابینه رژیم اشغالگر است. اوکراینی‌ها از اینکه نتانیاهو پس از نخست‌وزیری به کی‌یف سفر نکرده و حمایت‌های علنی نداشته، از او ناامید شده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار