پوتین: از اهداف نظامی خود در اوکراین کوتاه نخواهیم آمد آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند

اولین حضور رسمی ایران در نشست شورای ساختار مبارزه با تروریسم سازمان همکاری شانگهای

در پی عضویت کامل جمهوری اسلامی ایران در سازمان همکاری شانگهای، هیاتی از کشورمان در چهلمین نشست شورای ساختار منطقه‌ای مبارزه با تروریسم این سازمان موسوم به «رتس» شرکت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 08
کد خبر: ۲۰۳۲۰۰

به گززارش راهبرد معاصر،در این نشست که نمایندگان ۱۱ کشور شامل ۹ کشور عضو و ۲ ناظر در آن حضور داشتند، دستور کار از پیش تعیین شده مورد بررسی و تبادل‌نظر قرار گرفت و تصمیمات اتخاذ شده طی اسناد رسمی اعلام و به امضا نمایندگان کشورها رسید.

 

همچنین اعضا در این نشست ضمن تبریک صمیمانه نسبت به عضویت جمهوری اسلامی در سازمان، از حضور ایران در شورا به‌عنوان یکی از کشورهای مهم و موثر در تحولات منطقه استقبال کردند.

 

اعضای شورا در مورد آخرین تحولات مرتبط با تروریسم، جدایی‌طلبی و افراط‌گرایی نیز به اظهارنظر پرداختند و با محکوم‌کردن حملات تروریستی چند ماه اخیر از جمله حمله داعش به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) پیشنهاداتی برای بازدارندگی از این‌گونه اقدامات تروریستی مطرح کردند.

 

در این نشست از تلاش‌های کشورهای منطقه در مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی تقدیر و از قربانیان، نیروها و فرماندهان نظامی از جمله شهید سپهبد «قاسم سلیمانی» تجلیل به عمل آمد.

 

تداوم‌ مبارزه با داعش و ضرورت توجه به وضعیت افغانستان ۲ موضوع مهمی بود که در این نشست مورد توجه ویژه قرار داشت.

 

ریاست این شورا در سال‌ جاری بر عهده قزاقستان بود و این نشست با حضور مشاور امنیت ملی این کشور برگزار شد.

 

ریاست سال آتی با نظر اعضا به چین واگذار شد./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار