نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد پیش‌بینی بارش‌های کشور تا پایان آبان ۱۴۰۴ تقویم آزمون‌های سراسری سال ۱۴۰۵ اعلام معرفی شدگان رشته‌های شرایط خاص دانشگاه علمی کاربردی ۱۴۰۴ هشدار مهم هواشناسی برای جنوب کشور؛ وزش باد شدید در مناطق ساحلی و فراساحلی بازماندگان سرطان دهانه رحم در معرض خطر ابتلا به یک سرطان دیگر چرا در یک سن مشخص تصمیم می‌گیریم به مغز خود بیشتر استراحت دهیم؟ کشت خشخاش آزاد است؟

آغاز انتصابات مهم در وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش بالاخره دست به تغییر معاونان وزارت آموزش و پرورش زد و چند انتصاب مهم در دستگاه تعلیم و تربیت انجام شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر. رضامراد صحرایی نهم خرداد ۱۴۰۲ سکاندار دستگاه تعلیم و تربیت شد. از آن روز تاکنون معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش که پیش از این هم رئیسی نداشت، همچنان بدون رئیس باقی مانده بود. همچنین وزیر آموزش و پرورش تاکنون دست به ترکیب معاونت‌ها نزده بود.

 

اما امروز، وزیر آموزش و پرورش، در جلسه شورای معاونین وزارتخانه، علی فرهادی را به عنوان معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش جایگزین صادق ستاری‌فرد معرفی کرد.

 

فرهادی تجربه‌های مدیریتی مختلفی در وزارت آموزش و پرورش دارد و کار خود را با دبیری در دستگاه تعلیم و تربیت آغاز کرده است و استاد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز هست.

 

صادق ستاری‌فرد نیز دوباره به معاونت تربیت‌بدنی و سلامت برگشت تا برنامه‌های تحول‌آفرینش در این معاونت را آغاز کند.

 

امروز همچنین در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش با مهدی فیاضی رئیس مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور خداحافظی شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار