دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

وعده ژاپن برای ارائه کمک امنیتی به اوکراین

وزیر خارجه ژاپن در دیدار با رئیس جمهور اوکراین، بر آمادگی توکیو برای کمک به بازسازی اقتصاد کی‌یف و ارائه تضمین‌های امنیتی به این کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 10
کد خبر: ۲۰۳۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، «یوشیماسا هایاشی» وزیر امور خارجه ژاپن که به کی‌یف سفر کرده، شامگاه شنبه با «ولودیمر زلنسکی‌» رئیس جمهور اوکراین دیدار و رایزنی کرد.

 

وزارت خارجه ژاپن اعلام کرد، هایاشی و زلنسکی درباره آغاز گفتگوها حول تضمین‌های امنیتی و همکاری دو کشور برای بازسازی اقتصاد اوکراین به توافق رسیدند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، گفتگوی ژاپن و اوکراین درباره تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف پس از آن صورت می‌گیرد که اعضای گروه ۷ در ماه ژوئیه گفته بودند که مذاکرات در این زمینه را با اوکراین آغاز خواهند کرد.

 

وزارت خارجه ژاپن درباره سفر غیرمنتظره هایاشی به اوکراین توضیح داد که مدیران شرکت‌های ژاپنی او را همراهی کرده و از طرف بخش دولتی و خصوصی ژاپن برای بازسازی اقتصاد اوکراین تعهد دادند.

 

به نوشته رویترز، ژاپن در نظر دارد اوایل سال آینده میزبان نشستی در مورد بازسازی اقتصادی اوکراین باشد.

 

این وزارتخانه همچنین افزود که وزیر خارجه ژاپن در گفتگو با «دمیترو کولِبا» همتای اوکراینی خود بر حمایت قاطع توکیو از کی‌یف و فوریت پایان دادن به تهاجم روسیه با کمک جامعه بین‌المللی تاکید کرد.

 

دولت ژاپن در همراهی با کشورهای غربی به بهانه عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس، تاکنون تحریم‌های مختلفی را برای محدود کردن صادرات کالاهای دارای کاربرد دوگانه به مسکو تصویب کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده