برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

اعلام زمان آغاز سال تحصیلی دانشگاهها

اعلام زمان آغاز سال تحصیلی دانشگاهها وزیر علوم آغاز سال تحصیلی دانشگاهها را سوم مهرماه اعلام کرد و از حضور ورودی های جدید در دانشگاهها در هفته سوم مهرماه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در جمع خبرنگاران درباره زمان آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها اظهار داشت: با توجه به اینکه اول مهرماه تعطیل است آغاز سال تحصیلی برای دانشگاه‌ها از سوم مهرماه خواهد بود.

 

وی افزود: این تاریخ برای وروردی‌های جدید دوره کارشناسی و دانشجو معلمانی که از سوی آموزش و پرورش قرار است پذیرفته شوند و مصاحبه‌های علمی و گزینش دارند، فرق می‌کند زیرا باید فرصتی را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم تا این روند طی شود.

 

وزیر علوم تاکید کرد: چون امسال آزمون پذیرش دانشجویان به صورت دو نوبت برگزار شد و برای اولین بار تاثیرقطعی معدل را داشتیم و این اطلاعات با کمی تاخیر از آموزش و پرورش به سازمان سنجش ارسال شد، بالاجبار در خدمت ورودی‌های جدید از هفته سوم مهرماه خواهیم بود.

 

تفاوت بازگشایی دانشگاهها نسبت به سال گذشته

وی در این زمینه خاطرنشان کرد: در سال گذشته و بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها به دلیل شیوع کرونا برخی ساختارها آسیب دیده بود. برخی از خوابگاه‌های خودگردان تغییر کاربری داده بودند و آزمایشگاه‌ها، سلف سروریس‌ها و سالن‌های ورزشی دچار مشکلاتی شده بودند.

 

وزیر علوم ادامه داد: ارتباطات دانشجویان با کانون‌های فرهنگی، گروه‌ها، انجمن‌های علمی، تشکل‌های سیاسی و برنامه‌های فوق برنامه قطع شده بود که خوشبختاته با تجربه‌ای که از سال گذشته کسب شده در سال جدید ترمیم خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: فوق برنامه‌هایی پیش بینی شده و در سال جدید سعی می‌کنیم یک برنامه جامع آموزشی، پژوهشی، هنری و فرهنگی را داشته باشیم. سعی می‌کنیم علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و علمی برای 85 ساعت اوقات فراغت دانشجویان مان هم برنامه‌های متنوعی داشته باشیم./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار