فرمانده صهیونیست: بیش از هر زمان دیگری باید برای جنگ آماده باشیم-راهبرد معاصر
ترامپ: دوست دارم ایران را موفق ببینم؛ فقط نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند جلالی: موافقتنامه جامع ایران و روسیه در سفر رئیس جمهور به مسکو امضا می‌شود واشنگتن‌پست: حماس از توافق پیشنهادی بایدن حمایت می‌کرد تا اینکه نتانیاهو خواسته‌های جدیدی را مطرح کرد بیانیه مهم حزب‌الله درباره مرحله جدید مقابله با رژیم صهیونیستی: منتظر روز‌های آینده باشید عراقچی در بدو ورود به ترکیه: اکنون در منطقه درک مشترکی وجود دارد | مسائل باید مسالمت‌آمیز حل شود وزیر خارجه ترکیه: احتمال درگیری میان تهران و تل آویو بالاست پنتاگون: هیچ نقشی در عملیات ترور یحیی سنوار نداشتیم نماینده ایران در سازمان ملل: صدام را با وضع آشفته از سوراخ زیرزمینی بیرون کشیدند | شهید سنوار در میدان نبرد، با لباس رزم و نه در مخفیگاه به مقابله با دشمن پرداخت خطیب زاده: ما برنامه نظامی هسته‌ای را دنبال نمی‌کنیم | خویشتن داری در برابر اسرائیل دیگر کارساز نیست رویترز: ترامپ در حال زمینه‌چینی برای به چالش کشیدن نتایج انتخابات در صورت شکست است نامه ایران به سازمان ملل درباره اتهامات تل‌آویو علیه تهران: حمایت ایران از گروه‌های مقاومت کاملاً مطابق با حقوق بین‌الملل است روایت هاآرتص از نحوه به شهادت رسیدن «یحیی السنوار» در رفح عراقچی از قاهره به استانبول رفت ارتش اسرائیل به حالت آماده باش درآمد عراقچی: مشورت‌های امروز در مصر بسیار سازنده بود

فرمانده صهیونیست: بیش از هر زمان دیگری باید برای جنگ آماده باشیم

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید خود را برای جنگ در چند جبهه آماده کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 12
کد خبر: ۲۰۳۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم اشغالگر قدس، شب گذشته طی سخنانی خواستار آماده شدن تمامی ارکان این رژیم برای جنگ در چند جبهه به شکل همزمان شد.

 

به نوشته وبگاه خبری آی۲۴ نیوز، او که به مناسبت پنجاهمین سالروز جنگ رمضان ۱۹۷۳ (طبق تقویم عبری) سخنرانی می‌کرد، گفت: «درس‌های این جنگ در مواردی که به شرایط امروز مربوط است، جدی گرفته نمی‌شود». این جنگ در نهایت با عدم پیروزی رژیم صهیونیستی پایان یافت و برای اولین بار صهیونیست‌ها متوجه شدند که پیروزی آن‌ها در برابر اعراب تضمین شده نیست.

 

رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی سپس گفت: «باید بیش از هر زمان دیگری خود را برای مقابله نظامی در چندین جبهه وسیع آماده کنیم؛ این آمادگی شامل انجام رزمایش‌های مختلف است؛ در چنین جنگی باید خود را به طور جدی به دشمن نزدیک کنیم که تلفات انسانی و قربانیان زیادی را در پی خواهد داشت؛ به طوریکه جبهه داخلی به یکی از جبهه‌های جنگ تبدیل خواهد شد».

 

هرتزی هالوی، سپس تأکید کرد که سران رژیم اشغالگر نباید تهدیدات «دشمنان اسرائیل» را با سخنان و اقداماتشان دست کم بگیرند. او افزود: «نباید مدام از خودمان تمجید کرده و دشمنانمان را دست کم بگیریم».

 

این عالی‌ترین مقام ارتش صهیونیستی سپس به تمرد گسترده نظامیان و خلبانان یگان‌های ذخیره در پی بحران سیاسی اشاره کرد و گفت که کاهش توانایی‌ها و قابلیت‌های ارتش، برای «دشمنان اسرائیل» حاوی پیام است.

 

طی ماههای گذشته صدها نفر از نیروهای یگان‌های ذخیره ارتش صهیونیستی از جمله دهها خلبان در اعتراض به طرح موسوم به «اصلاحات قضایی» نتانیاهو، از حضور در محل خدمت خود سر باز زده‌اند؛ طرحی که مخالفان نتانیاهو از آن با عنوان «کودتای قضایی» و «بسط دیکتاتوری» یاد می‌کنند و ۹ ماه است که در خیابان‌ها به اعتراض مشغولند.

 

هرتزی هالوی در خطاب به افرادی که از حضور در پادگان‌ها خودداری می‌کنند، گفت: «اتفاقی که در جنگ کیپور رخ داد، اگر لازم باشد در شرایط کنونی نیز رخ می‌دهد. جنگ کیپور درس زنده‌ای خطر استکبار، غافلگیری استراتژیک و بهای گزاف برای یک بحران شناختی، سیاسی و نظامی است».

 

او سپس مدعی شد: «دشمنانمان به دنبال تهدید ما در چندین جبهه هستند، اما خوب است که بدانند اسرائیل توانایی بسیج تمامی امکانات خود و کنار نهادن اختلافات برای دفاع را دارد».

 

در اکتبر ۱۹۷۳ ارتش‌های سوریه و مصر در اقدامی هماهنگ و غافلگیرانه، حملاتی را به نظامیان صهیونیست مستقر در بلندی‌های جولان اشغالی و صحرای سینا در شرق کانال سوئز آغاز کردند. این جنگ به دلیل زمان رخ دادن آن، به نام‌های جنگ یوم کیپور، جنگ رمضان یا جنگ اکتبر هم شناخته می‌شود. پس از این حملات بود که رژیم صهیونیستی مجبور شد بخشی از بلندی‌های جولان را به سوریه و تمام شبه‌جزیره سینا را به مصر برگرداند، مناطقی که شش سال قبل از آن، در جریان جنگ شش روزه تصرف کرده بود.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیش از این با لازم دانستن عملیات پیش‌دستانه علیه گروه‌های مقاومت در همسایگی این رژیم، در ارتباط با جنگ ۱۹۷۳ گفته بود: «سران سیاسی (اسرائیل) در آن زمان با مجوز ندادن به حمله پیشگیرانه، اشتباه بزرگی انجام دادند. ما این اشتباه را هرگز تکرار نخواهیم کرد». / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار