سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

تغییرات کنکور ۱۴۰۳ از زبان رئیس سازمان سنجش

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره احتمال تغییرات در برگزاری کنکور 1403، گفت: طبق قانون تا ۳۱ شهریور باید اطلاع‌رسانی کنیم و تا به امروز اتفاق جدیدی نیفتاده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره احتمال اعمال تغییرات در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، گفت:‌ اگر قرار باشد تغییری در کنکور ۱۴۰۳ داشته باشیم طبق قانون تا ۳۱ شهریور باید اطلاع‌رسانی کنیم که تا به امروز اتفاق جدیدی نیفتاده است.

 

وی افزود: به طور کلی به نظر می‌آید روند آزمون ۱۴۰۳ مانند کنکور ۱۴۰۲ است اما تأثیر قطعی سوابق تحصیلی ۵۰ درصد است.

 

* کنکور‌های الکترونیکی در حال اجراست

پورعباس همچنین درباره وضعیت کنکور الکترونیکی گفت: کنکور‌های الکترونیکی در حال اجراست و در انداره‌های کوچک‌تر شاهد کنکور الکترونیک هستیم و به مرور در تلاش هستیم تا به سطح گسترده‌تری برسیم تا به آزمون سراسری برسیم.

 

وی افزود: برگزاری آزمون‌های الکترونیکی در کشور اجرایی شده و الان آزمون‌هایی مثل تولیمو و تافل در سازمان سنجش به صورت تمام الکترونیکی برگزار می شوند، زیر ساخت‌های برگزاری آزمون‌های الکترونیکی فراهم شده و ما در حال توسعه این زیرساخت‌ها هستیم، تا بتوانیم آزمون‌های بزرگ با جمعیت‌های میلیونی را هم در این بستر برگزار کنیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار