وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

حمله گسترده هکری به شرکت‌های بزرگ آمریکایی

خبرها حاکی از آن است که حمله سایبری به اقامتگاه‌های بین‌المللی «ام‌جی‌ام» ویک 1قمارخانه آمریکایی شامل 3شرکت دیگر این کشور نیز می‌شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک مدیر امنیتی آشنا با این موضوع گفت هکرهایی که در هفته‌های اخیر به به اقامتگاه‌های بین‌المللی «ام‌جی‌ام» و یک قمار خانه نفوذ کردند، همچنین به سیستم‌های 3 شرکت دیگر در تولید، خرده‌فروشی و فناوری نفوذ کرده بودند.

 

«دیوید بردبری» افسر ارشد امنیتی شرکت مدیریت هویت اوکتا، گفت که 5 نفر از مشتریان این شرکت، از جمله ام‌جی‌ام و سزارس، از ماه آگوست(مرداد-شهریور) قربانی گروه‌های هک موسوم به ALPHV و Scattered Spider شده‌اند.

 

بردبری در مصاحبه با رویترز نامی از شرکت های دیگر نبرد، اما گفت که اوکتا با تحقیقات رسمی در مورد نقض ها همکاری می کند.

 

حملات سایبری که هر ساله صدها شرکت از ارائه دهندگان خدمات بهداشتی گرفته تا شرکت های مخابراتی را تحت تأثیر قرار می دهد، توجه تازه ای را به حملات باج افزارها معطوف کرده است. ام‌جی‌ام و سزارس هفته گذشته با کاهش قیمت سهام ارزش بازار خود را از دست دادند و ام‌جی‌ام هنوز نتوانسته مشکلاتی که باعث اختلال درهتل ها و مکان های گیم متعلق به آن از لاس وگاس تا ماکائو شده را حل کند.

 

شرکت اوکتا مستقر در سانفرانسیسکو که می گوید بیش از 17هزار مشتری در سراسر جهان دارد، خدمات هویتی مانند احراز هویت به برنامه ها و وب سایت های آنلاین را ارائه می دهد.

 

اوکتا حدود یک ماه قبل اعلام کرد مشتریان آمریکایی آن الگوی ثابتی از حملات را گزارش می‌کنند که در آن هکرها جعل هویت کارمندان یک شرکت قربانی را نشانه گرفته اند.

 

بردبری گفت: «ما در طول 6 تا 12 ماه گذشته به طور مداوم شاهد افزایش این نوع حملات بوده ایم.»

 

ام‌جی‌ام در مورد این بیانیه یا هک اظهار نظری نکرده و تنها هفته گذشته اعلام کرده که با یک مسئله امنیت سایبری سروکار دارد. سزارس قبلاً گفته بود که در حال بررسی این نقض است.

 

این گروه هکری به ام‌جی‌ام در مورد حملات بیشتر در صورت عدم توافق و دریافت باج خواسته شده هشدار داده است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار