انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

رئیس جمهور امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند

رئیس جمهور امشب در صحن سازمان ملل سخنرانی می‌کند رئیس جمهور اسلامی ایران امشب (سه‌شنبه ۲۸ شهریور) در هفتاد و هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در جمع نمایندگان کشور‌های عضو سخنرانی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله سید ابراهیم رئیسی بامداد دوشنبه ۲۷ شهریور در صدر هیات سیاسی و با بدرقه حجت الاسلام قمی نماینده مقام معظم رهبری، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا و اعضای هیات دولت در صدر هیات سیاسی برای دومین بار در دولت سیزدهم عازم نیویورک شده است.

رئیس جمهور امشب و در نشست‌های سالانه مجمع عمومی به عنوان مهم‌ترین رویداد بین‌المللی سخنرانی می‌کند که این فرصت مناسبی برای رایزنی‌های سیاسی بین‌المللی است.

سخنرانی در مجمع عمومی، دیدار با سران کشور‌ها و سخنرانی در جمع ایرانیان مقیم، از جمله برنامه‌های آیت‌الله رئیسی در این سفر است. همچنین در نشست‌هایی با گروه‌ها و افراد مرجع سیاسی، اجتماعی، مذهبی و رسانه‌ای در آمریکا به تشریح مواضع کشورمان و نیز پاسخ به سوالات آنان می‌پردازد.

آیت‌الله رئیسی در آغاز بکار دولت سیزدهم و در ۳۰ شهریورماه ۱۴۰۰ از طریق برخط برای نخستین بار در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد و تاکید وی این بود که سیاست جمهوری اسلامی ایران حفظ ثبات و تمامیت ارضی همه کشور‌های منطقه است.

اما رئیس‌جمهور سال گذشته برای نخستین بار عازم نیویورک شد و در نخستین سخنرانی حضوری خود در هفتادو هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل و با گذشت حدود سه سال پس از شهادت مظلومانه سردار حاج قاسم سلیمانی، تصویر سردار دل‌ها را در صحن این نهاد بین المللی بالا برد تا جهانیان بدانند که جمهوری اسلامی ایران همچنان پیگیر اجرای عدالت و محاکمه آمر و مباشر از طریق یک دادگاه عادلانه تا حصول نتیجه قطعی است.

برگزاری ۱۳ دیدار دپیلماتیک در سطح سران و نخست وزیران، رهاورد نخستین حضور آیت الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران در هفتاد و هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در شهریورماه ۱۴۰۱ بود.

همچنین در هفتادو هشتمین مجمع عمومی سازمان ملل، آیت الله رئیسی طی ۲ روز اخیر در نشست مدیران رسانه‌های آمریکایی، جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی و جمعی از اعضای هیات امنای جامعه شیعیان این کشور حضور یافت و تاکنون با همتایانی از الجزایر، قزاقستان و کرواسی دیدار و گفتگو کرده است.

پیشتر رئیس‌جمهور در نشست مجمع عمومی سال گذشته با ۶ همتای خود از فرانسه، بولیوی، سوئیس، فنلاند، صربستان و زیمبابوه و پنج دیدار با نخست وزیرانی از پاکستان، عراق، لبنان، ژاپن و ارمنستان و دو دیدار با رئیس شورای اروپا و دبیرکل سازمان ملل داشته است./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار