وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

مذاکره با غرب و آمریکا پیامد مثبتی برای کشور ندارد

یک عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: مذاکره با غرب و آمریکا پیامد مثبتی برای کشور ندارد جز اینکه جامعه و تولیدکنندگان شرطی می‌شوند و همه امور متوقف می‌شود تا ببینند نتیجه مذاکرات چه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، ابوالفضل ابوترابی ، در خصوص سفر محمدجواد ظریف به شهر "بیاریتس" فرانسه و دیدار با امانوئل مکرون، رییس جمهور این کشور، اظهار کرد: مسیری که کشور تاکنون طی کرده است و با مدیریت داخلی نرخ ارز تثبیت شد نشان داد با اتکا به توان داخلی می‌توان بر مشکلات فائق آمد و نباید از این به بعد مسیر را غلط برویم و دوباره خطای استراتژیک مذاکره را تکرار کنیم چرا که تکرار این اشتباه مردم و اقتصاد را شرطی می‌کند و همه را منتظر می‌گذارد تا ببینند نتیجه مذاکرات چه می‌شود.

 

وی افزود: مذاکره با غرب پیامد مثبتی برای کشور ندارد جز اینکه جامعه و تولیدکنندگان شرطی می‌شوند و همه امور متوقف می‌شود تا ببینند نتیجه مذاکره چه می‌شود. این مذاکرات هیچ وقت خروجی نداشته است و ندارد. مسیر مذاکره با غرب اشتباه است، در این یک سال یاد گرفته‌ایم که چگونه تحریم‌ها را دور بزنیم و چگونه نرخ ارز را مهار کنیم. دلار از ۱۹ هزار توان به ۱۱ هزار تومان کاهش یافت که نشان از ظرفیت بالای داخلی دارد.

 

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: بنابراین باید مدیریت داخلی را تقویت و اصلاح کنیم و با نگاه به غرب تنها اقتصاد، بازار و تولیدکنندگان را شرطی کرده‌ایم که اصطلاحاً به آن جامعه شرطی گویند.

 

ابوترابی تصریح کرد: مذاکره با غرب همان‌گونه که در گذشته به نتیجه نرسید از این به بعد هم به نتیجه نخواهد رسید. پس باید به توان داخل نگاه کنیم و سوء مدیریت‌ها را رفع کنیم تا مشکلات اقتصادی حل شود.

منبع : ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار