دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

ورود خودروی وارداتی به کشور فقط با مجوز محیط زیستی

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هرگونه خودرویی که وارد کشور شود باید مجوز محیط زیست دریافت کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی سلاجقه گفت: در مورد خودروهای وارداتی معتقد بودیم که هم از نظر کیلومتر هم از لحاظ سن باید پیمایش شوند. نظر ما در مورد خودروهای وارداتی حداکثر سه سال بود اما با توجه به بحث‌هایی که در کمیسیون مطرح شد، پنج سال پذیرفته شد.

 

وی افزود: با این حال کیلومتر پیمایش باید مد نظر قرار گیرد. خودروهایی باید وارد شوند که یورو ۵ باشند و به طور حتم مجوز محیط زیست را خواهند داشت. هرگونه خودروی که وارد کشور شود باید مجوز محیط زیست را دریافت کند.

 

سلاجقه گفت: هر چند سازمان ملی استاندارد نیز اعلام کرده باشد، باز خودروهای وارداتی مجوزهای محیط زیستی باید دریافت کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر