گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه: هرگونه ماموریت نظارتی در قره باغ با موافقت جمهوری آذربایجان انجام می‌شود

سخنگوی کرملین اظهار داشت: برقراری هرگونه ماموریت نظارتی در «قره باغ» باید با رضایت جمهوری آذربایجان باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی کرملین روز سه شنبه اظهار داشت که ماموریت نظارتی در قره باغ تنها با موافقت جمهوری آذربایجان انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» به نقل از «ریا نووستی»، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین با اظهار این مسئله گفت که در مورد ابتکار آمریکا، هنوز هیچ قطعیتی وجود ندارد.

وی گفت: «هنوز هیچ قطعیتی وجود ندارد. هر ماموریتی در قره باغ تنها با رضایت طرف آذربایجانی می‌تواند صورت گیرد و این باید درک شود.»

در تاریخ ۱۹ سپتامبر (چهارشنبه ۲۹ شهریور) بود که جمهوری آذربایجان عملیات نظامی جدیدی را در قره‌باغ آغاز کرد و آن را «اقدامات ضد تروریسم محلی» با هدف برقراری نظم قانونی خواند. ایروان، اما این اقدام را تجاوز توصیف کرد و گفت که هیچ واحد نظامی ارمنستان در قره‌باغ حضور ندارد. نیرو‌های مسلح جمهوری آذربایجان در حمله به منطقه ارمنی نشین قره باغ، موفق به غنیمت گرفتن شمار قابل توجهی مهمات و سامانه‌های موشکی از جمله سامانه «تور-ام ۲» شدند.

پسکوف در پاسخ به این سئوال که آیا تماس‌هایی با طرف آمریکایی در این زمینه وجود دارد یا خیر، گفت: «به تماس‌های خود با ایروان و باکو و همچنین ارمنی‌های قره باغ ادامه می‌دهیم.»

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر گفته بود که ایالات متحده در تلاش برای ایجاد یک هیات بین‌المللی است که بر اجرای تعهدات جمهوری آذربایجان در زمینه تضمین حقوق و امنیت مردم قره باغ نظارت می‌کند.

وی گفت: «این ابتکار به طور فعال در حال بررسی است و آمریکا با متحدان خود در این زمینه همکاری می‌کند.»

وزارت خارجه روسیه روزر دوشنبه در بیانیه‌ای نخست وزیر ارمنستان را مقصر حوادث اخیر در این کشور دانسته و اعلام کرد، نخست وزیر ارمنستان فریب غرب را خورده است. / فارس

ارسال نظر