پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد

وزارت نفت: روزانه ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت خام تولید می‌شود

معاون وزیر نفت گفت: تولید نفت خام به ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسیده است که رشد بیش از ۴۰ درصدی را نشان می دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۷۹۴

محسن خجسته‌مهر گفت: ما افزون بر جنگ هشت ساله، جنگ نرم و اقتصادی را نیز داشتیم که همکارانمان در شرکت ملی نفت ایران در خارک ماندند تا یک روز صادرات نفت ایران قطع نشود. پالایشگاه آبادان زیر بمباران بود، اما هرگز تعطیل نشد، همچنین بیش از ۵۰ درصد توسعه میدان‌های نفتی و توسعه همه میدان‌های گازی نیز پس از انقلاب اسلامی بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به این که از اول انقلاب اسلامی تاکنون حدود ۶۰، ۷۰ میلیارد بشکه نفت خام تولید کرده‌ایم، گفت: هر زمان که بر تحریم غلبه کردیم به پشتوانه اداره و مدیریت هشت سال دفاع مقدس بود و مانند ساخت موشک می‌توانیم در این صنعت تجهیزات موردنیاز خود را بسازیم.

وی با بیان این که تولید نفت و گاز از شاخص‌های مؤثر بر رشد اقتصادی است، افزود: رشد تولید در حوزه اقتصادی مهم‌ترین کاری است که باید در کشور انجام شود، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب نیز امسال را سال رشد تولید نامگذاری کردند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان این که بانک مرکزی سهم نفت و گاز را در رشد اقتصادی ۱۶.۴ اعلام کرده است، اظهار کرد: این موضوع در شرایط یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی محقق شده که بیانگر اقتداری اقتصادی برای ایران است.

خجسته‌مهر گفت: در ابتدای نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تولید نفت خام ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار بشکه در روز بود که هم‌اکنون به ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز رسیده و این یعنی بیش از ۴۰ درصد رشد داشته که با تلاش رزمندگان جبهه و جهاد اقتصادی جمهوری اسلامی به‌دست آمده است.

اجرای ۵۰ میلیارد دلار پروژه مهم و اولویت‌دار در شرکت ملی نفت ایران

وی افزود: هم‌اکنون ۵۰ میلیارد دلار پروژه مهم و اولویت‌دار در شرکت ملی نفت ایران در حال اجراست و روزانه بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز تولید می‌کنیم که هم رشد اقتصادی است و هم برای مردم رفاه می‌آورد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: اگر دیروز رزمندگان برای آرمان‌های انقلاب اسلامی، امنیت و آرامش مردم ایران می‌جنگیدند، امروز رشد اقتصاد را برای بالا بردن شاخص رفاه، آرامش و امنیت مردم می‌خواهیم.

خجسته‌مهر با اشاره به این که وظیفه شرکت ملی نفت ایران در بخش بالادستی تولید ثروت و در بخش پایین‌دستی ایجاد ارزش افزوده است، گفت: جبهه اقتصادی، جبهه‌ای دائمی و بزرگ است که ما برای این همه جهاد و ایثار وقتی کشور به شکوفایی اقتصادی نیاز دارد افتخار می‌کنیم.

وی در پایان اظهار کرد: ما توانستیم پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی را به بهره‌برداری برسانیم و در این مدت فقط در بخش بالادستی بیش از ۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری کردیم که از شاخص‌های بسیار ارزشمند است./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار